Abonnementsartikel

Kim Damgaard har forladt Jamas A/S til fordel for Nicolaisen & Larsen A/S.

Den danske JCB importør og forhandler Nicolaisen & Larsen A/S har pr. 1. september 2016 ansat Kim Damgaard som ny salgschef. Han kommer fra en lignende stilling hos Jamas A/S, hvor han har solgt Doosan. Kim Damgaard afløser Mads Pedersen, som langsomt trækker sig fra posten.

Som ny salgschef skal Kim Damgaard være med til at indfri Nicolaisen & Larsens ambitioner om øget vækst. Han har mange års erfaring i branchen fra lignende stillinger i Danmark, hvor han har solgt bl.a. Doosan, Case og Komatsu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kim passer godt ind i virksomhedens setup på grund af hans store erfaring fra branchen, udtaler adm. direktør Morten Krusborg.

Før den nye salgschef i sin tid slog sig på salget af entreprenørmaskiner, var han selvstændig landmand og maskinstationsejer.

- Igennem 13 år drev jeg landbrug og maskinstation, så jeg mener bestemt, at jeg kender til kundernes udfordringer og behov. I de sidste 16 år har jeg arbejdet med entreprenører og opbygning af de lidt større maskiner. Dette er et område, som Nicolaisen & Larsen ikke hidtil har fokuseret så meget på, men det er bestemt et marked, der har stor interesse for os, da JCB har maskinerne til det. Nicolaisen & Larsen er specielt kendt for rendegravere, teleskoplæssere og kompaktmaskiner. Dog mener jeg, at JCB har nogle rigtig gode gravemaskiner og gummihjulslæssere, også i de store størrelser, og dem skal vi sælge flere af, siger Kim Damgaard.

Den nye salgschef er at finde, når Nicolaisen & Larsen afholder Demo-dage 23.-24. september på Ulfborg Kjærgaard.