Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard kombinerer åbent hus med kvalifikation til europamesterskaberne.

Case Rodeo Show er blevet en traditionsrig begivenhed, ikke mindst set med danske briller. Europamesterskaberne finder sted årligt i oktober måned nær Paris, og danske deltagere har hver gang leveret en absolut godkendt indsats. I 2014 nåede det danske hold helt til tops i holdkonkurrencen, og vejen dertil affødte også individuel hæder til hver af de tre deltagere. Sidste år måtte danskerne afgive holdtitlen, men det blev atter til individuelle topplaceringer.

Nu skal holdet til EM 2016 sættes, og det sker, når den danske importør af Case Construction S.D. Kjærsgaard holder åbent hus fredag 23. september på deres adresse i Hornslet nord for Aarhus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dørene er åbne fra kl. 10.00-18.00 for konkurrencedygtige maskinførere og branchefolk, som vil opdateres på programmet fra Case Construction.

- Vi har flyttet arrangementet fra en lørdag til nu en fredag i håb om at se endnu flere besøgende og få endnu flere med i konkurrencen, siger Arne Nordestgaard fra S.D. Kjærsgaard, som selv har været holdleder for det danske hold i Paris gennem flere år.

Der skal bruges tre deltagere til det danske EM-hold, så synes man, at man har store talenter i et førerhus, er det måske en anledning til at vise det for offentligheden.

Konkurrencen kører helt ind til kl. 18.00, og vinderne får direkte besked efterfølgende. Det er i øvrigt en betingelse, at man har plads i kalenderen til at tage til Paris på Case Constructions regning i dagene 14.-16. oktober, da det er her, europamesterskaberne finder sted.