Abonnementsartikel

S. D. Kjærgaard introducerer nu modellen CX75C SR i Danmark.

Case CX75 SR er fætter til CX80C, men hvor CX80C har svingbommen eller kongestolen, som traditionelt bruges i Danmark på denne størelse maskiner, har CX75C SR en almindelig gravearm, som vi kender fra de store gravemaskiner.

Maskinen har et Short Radius design med et udhæng på kun 13 centimeter og opnår dermed med sit kompakte design et arbejdsområde på under tre meter til kontinuerlige grave, sving og dumpe operationer. Skovlen, når helt ind til dozerbladet så for eksempel oprydning i forbindelse med vejarbejde bliver nemmere, skriver S. D. Kjærsgaard i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brændstofbesparende løsning

- Case CX75 SR og CX80C efterlever de strengeste (Stage3B/Tier 4 Final), med en brændstofbesparende løsning, der hverken behøver partikelfilter eller regenerering af filteret, fortæller Palle Kjærsgaard, direktør og ejer af S. D. Kjærsgaard.

For at spare på brændstoffet går motoren automatisk i tomgang, når maskinen ikke bruges og kan også slukke motoren helt. Disse indstillinger vælger føreren uafhængig af hinanden. I tillæg findes hele tre forskellige arbejdsindstillinger optimeret til kundens arbejdsbehov.

Premiere

- Case har i mange år haft denne model i sit sortiment, men modellen har ikke rigtig været brugt i Danmark. Det er selvfølgelig et sats, men vi tror på at maskintypen også kan skabe værdi på det danske marked, udtaler Palle Kjærsgaard.

Maskinen får premiere ved det store Entreprenør Åbent Hus arrangement fredag den 23. september mellem klokken 10:00 og 22:00 hos S. D. Kjærsgaard i Hornslet.