Abonnementsartikel

Aksel Benzin A/S ser muligheder i udlejningsbranchen for mindre Powerscreen anlæg.

Udlejningsbranchen formidler i dag en meget bred vifte af entreprenørmaterial og -udstyr. Alt fra håndværktøj til store gravemaskiner er i spil hver dag over kortere eller længere lejeperioder.

Hvis det står til Aksel Benzin A/S, kan der i fremtiden også dannes et marked i Danmark for udlejning af mindre sortereanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vores fornemmelse, at flere begynder at udleje deres sortereanlæg. "Short term rental" af den slags udstyr er sindssygt stort i eksempelvis England, hvor der også er en kæmpe volumen, og vi ser typisk, at hvad der sker på andre markeder omkring os, også kommer til Danmark, siger Claus Benzin, adm. direktør i Aksel Benzin A/S.

Nej til direkte udlejning

Firmaet deltager i disse uger i Volvo's Åben Grusgrav, hvor både en nyhed i form af Telestack TC 420X og det lille sortereanlæg PowerScreen Warrior 600 er en del af blikfanget.

- Warrior 600 er en maskintype, vi tror på til udlejningssektoren. Den er ukompliceret at starte op og arbejde med, og det er en fordel, når det er til udlejning. Der begynder at komme nogle firmaer, som tror på et udlejningsmarked for den type værker, vi forhandler, siger Claus Benzin.

Man skal dog ikke tage fejl. Aksel Benzin A/S vil fortsætter udelukkende som forhandler.

- Vi siger klart nej til selv at udleje direkte, da vi så vil konkurrere med vores kunder, og det vil vi aldrig gøre,fastslår han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han ser et udlejningsmarked for, hvad han kalder "relativt små værker" i form af værker op til 30 tons.