Abonnementsartikel

Hitachi har lanceret tre nye kompakte modeller i serien af ZW-gummihjulslæssere.

Hitachi er klar med tre nye komptakte gummihjulslæssere i ZW-serien. Designet af de nye maskiner er resultatet af kundernes stigende krav til både alsidighed og kompakt størrelse. Det oplyser H.P. Entreprenørmaskiner, der står for den danske import af Hitachi, i en pressemeddelelse.

Blandt de nye maskiner er ZW75-6, der med en motor på 75 hk og 100 procent differentialespærring på begge aksler ifølge H.P. Entreprenørmaskiner har både brydekraft og mobilitet til at løse opgaver i ethvert terræn. Samtidig gør maskinens kompakte størrelse og arbejdsvægten på 5,3 tons, at den er nem at transportere og kan arbejde, hvor pladsforholdene er trange. Et lavt tyngdepunkt skulle give balance og stabilitet under både kørsel og læsning, og derudover lover Hitachi også en hurtig, blød og præcis hydraulik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hitachi har udstyret ZW75-6 med ekstra store ruder og glasdøre på begge sider af kabinen, så føreren får udsyn hele vejen rundt om maskinen, hvilket hjælpes på vej af den afrundede motorhjelm, der giver frit udsyn bagud. Støjniveauet er blevet sænket i maskinen, ligesom selve kabinen er blevet bedre isoleret.

Indvendigt er maskinen udstyret med et multifunktionsdisplay, lige som der har været fokus på at placere knapper, pedaler og kontakter ergonomisk korrekt.

Hitachi lover nem adgang til motorrummet, hvor alle vigtige servicepunkter let kan inspiceres, og deruover skal en stor dieseltank desuden forøge driftstiden mellem brændstofpåfyldninger.