Abonnementsartikel

Løwener introducerer en ny teleskoplæsser, som er udviklet og fremstillet af Kubota med vægt på miljø og ergonomi samt kompakt og praktisk opbygning.

Kubota KTH4815 er navnet på den nye Kubota teleskoplæsser med solid løfteevne, der overstiger dét, andre maskiner i klassen kan præstere. Kubota KTH4815 vejer kun 2.950 kg, den måler under 2 meter i højden og bredden, men ikke desto mindre løfter den op til 1,4 ton i en højde på 4,8 meter.

Maskinen er multifunktionel og velegnet til opgaver inden for bygge/anlæg, landbrug, gartneri og industrien generelt. Den er udstyret med hydrostatdrev og højkapacitets pumpe til sikkerhed for maksimal trækkraft. Dette i kombination med de ekstra kraftige 8 ton aksler og det permanente firehjulstræk giver optimal stabilitet og kapacitet til håndtering af tunge læs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I standardversion er KTH4815 4-hjulsstyret med henblik på præcisionsmanøvrering under trange pladsforhold. Alt efter behov kan den som option leveres med funktioner til 2-hjulsstyring og krabbestyring, hvor førstnævnte er ideel til kørsel over længere distancer og sidstnævnte understøtter en præcis manøvrering, blandt andet når der køres tæt op til mure og lign.

Enkel vedligeholdelse

KTH4815 er udstyret med den originale Kubota motor, der er populær og kendt for at være driftssikker, holdbar, stærk - og samtidig miljøvenlig med minimalt niveau af støj- og udstødningsemissioner.

Kabinen er stor i forhold til maskinstørrelsen og komfortabel med 360-graders udsyn, sæde i luksusklassen, effektivt varme- og ventilationsanlæg, enhåndsbetjent multifunktions joystik samt tydeligt og enkelt touchpanel. KTH4815 er ifølge Løwener tillige yderst enkel i daglig vedligeholdelse, idet motorhjelmen kan åbnes helt op for let adgang til alle vigtige komponenter, herunder køler, luftfilter og batteri.

Løwener har maskinen med til Agromek 29. november til 2. december.