Abonnementsartikel

IF Group har ifølge 3F snydt rumænske ansatte for mindst 15 mio kr. IF Group afviser.

Miljø- og nedrivningsvirksomheden IF Group, der har base i Aalborg, har ifølge 3F snydt rumænske ansatte for løn, feriepenge og pension. Det skriver Nordjyske.

Fagforbundet har derfor rejst et krav på 15 mio. kroner mod IF Group. Men virksomheden, der også er kendt under sit tidligere navn IF Nedbrydning, mener ikke de har gjort noget forkert, og derfor skal sagen nu behandles ved en faglig voldgift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der har været tale om en vanskelig sag, hvor vi har skullet skaffe informationer fra et lukket miljø, hvor trusler på livet bruges til at få folk til at holde kæft, siger Reidar Kogstad, formand for Byggegruppen hos 3F Aalborg til Nordjyske.

- 3F's krav er helt ubegrundet, og vi imødeser voldgiftssagen med fuldstændig ro, siger direktør og ejer Thomas Lundshøj fra IF Group.

3F har ifølge mediets oplysninger tænkt sig at rejse yderligere krav mod IF Group ved domstolene, hvis de vinder den kommende voldgiftssag. Efterfølgende krav skulle angiveligt lyde på 90 mio. kroner. Alene det første krav på 15 mio. kroner skulle ifølge Nordjyske fjerne hele egenkapitalen i IF Group.