Abonnementsartikel

FKSSlamson A/S har netop vundet to rammeaftaler hos hovedstadsområdets forsyningsselskab Hofor. Med de nye aftaler i hus servicerer FKSSlamson nu de fire største byer i Danmark.

FKSSlamson genvinder rammeaftaler med Hofor, der nu er blevet udvidet til også at omfatte omegnskommunerne, hvilket betyder, at aftalen er markant større end den tidligere. Drift- og salgsdirektør hos FKSSlamson, Michael Sørensen, hæfter sig især ved, at prisen på udbuddet kun vægtede 40 procent.

- Tildelingen af Hofor-opgaverne er ikke baseret på laveste pris, men på det bedste forhold mellem pris og kvalitet. Vi ser oftere og oftere, at ledningsejerne går væk fra udelukkende at se på prisen, og stiller større krav til udstyr, organisation, service og kvalitet. Og det passer os rigtig godt, fordi det er parametre, der er en del af vores DNA, siger Michael Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aftalerne med Hofor og Københavns Kommune(indre by) omfatter spuling og TV-inspektion af brønde og ledninger samt en aftale om spuling, TV-inspektion og brøndrapporter i Københavns omegnskommuner af Hofor og Biofos.

Sammenslutningen i Hofor består af kommunerne: Albertslund, Dragør, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Herlev, København, Vallensbæk.

Vækst i det rette tempo

FKSSlamson beskæftiger flere end 130 ansatte fordelt over hele landet og udfører en række kloak- og industriservices, herunder blandt andet TV-inspektion, spuling, tømningsordninger med mere.

Virksomheden har gennem de senere år oplevet betydelig vækst, ifølge Michael Sørensen blandt andet ved at være en innovative og teknologisk funderede virksomhed. Og med Hofor aftalen er FKSSlamson repræsenteret i de fire største byer i Danmark.

- Det er helt afgørende for os, at vi ikke vækster for hurtigt. Derfor fokuserer vi nu på at levere den service og kvalitet, vi er kendt for. Vi kunne sagtens sættere mere turbo på vækstkedlerne, men det skal ske i det rette tempo, og med en organisation, der er gearet til det, siger Michael Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FKSSlamson har blandt andet satset hårdt på at være med fremme i front inden for TV-inspektion, og er blandt andet medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning(DTVK). Med i dag 20 fuldtidsansatte TV-operatører og tilhørende specialiserede TV-biler, er FKSSlamson gennem de senere år vokset på netop TV-inspektion.

- Alene inden for de sidste tre år er forretningsområdet inden for TV-inspektion vokset 30 procent. Vi er godt rustet til at imødekomme de kommende års massive fokus på klimaændringer, herunder vedligeholdelse og udbygning af kloaknettet for blandt andet spildevandsselskaberne, der jo stiller ekstremt høje krav til TV-inspektion, fortæller Michael Sørensen.

Michael Sørensen peger endvidere på, at forretningsområdet inden for TV-inspektion kommer til at vokse endnu mere de kommende år, hvilket i høj grad blandt andet skyldes en dedikeret medarbejderstab, der ikke går på kompromis med kvaliteten.