Abonnementsartikel

Miljørigtig og økonomisk jordhåndtering, cirkulær forretning og muligheder med GPS-udstyr er nogle af de emner, man kan blive klogere på, til DM&E Vidensdage.

Det er en ganske særlig tid på året for Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), som den 19.-20. januar 2017 afholder Vidensdage - to dage med faglige indlæg, samvær og netværk med kollegaer fra hele landet. Alt sammen noget, der skaber værdi i hverdagen for virksomhederne og deres ansatte.

Entreprenører og kloakmestre

Vidensdage er delt op i fire fagspor, hvor entreprenørsporet primært henvender sig til entreprenører og kloakmestre, og her er der rig mulighed for at blive opdateret på den nyeste viden på området. Jørgen Schou fra Unicon fortæller blandt andet om, hvordan det perfekte gulv støbes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Betongulve støbes både med traditionel beton og med selvkompakterende beton, og nogle gange tilsættes fibre i betonen. Hvilken type er mest velegnet til et givent betongulv, og hvilke risici er der forbundet med udstøbning af betongulve?, lyder en del af teaseren til Jørgens Schous indlæg.

Miljørigtig og økonomisk jordhåndtering er også et emne på Vidensdage, hvor geotekniker Peter R. Pallesen fra SlothMøller fortæller om, hvordan man håndterer jorden mest hensigtsmæssigt i forhold til miljø, økonomi og eventuelle lodsejere, der skal aftage jorden.

Blandt de mere end 30 indlæg, som deltagerne kan vælge imellem, er der udover en lang række entreprenørfaglige emner også indlæg om økonomi, administration og ledelse.

- For at følge med udviklingen i en branche, der hele tiden forandrer sig, og hvor nye muligheder opstår, er vigtigt at få ny viden ind i virksomheden. Derfor er der på DM&E Vidensdage også en bred vifte af både faglige og administrative indlæg, som giver inspiration og ideer, som kursusdeltagerne kan tage med hjem og bruge i dagligdagen, siger konsulent i DM&E Søren Christensen.

Netværk og sociale samvær

Ikke kun det faglige betyder noget, når DM&E afholder Vidensdage.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her er mødet med kollegaer fra branchen meget værdsat, da det giver mulighed for at skabe og pleje netværk, udvikle relationer og udveksle erfaringer, hvilket er vigtigt for både brancheforeningen, men særligt også for medlemsvirksomhederne.

DM&E Vidensdage finder sted på Hotel Pejsegården d. 19.-20. januar 2017.