Abonnementsartikel

Gode erfaringer med tidligere maskiner banede vejen for den store handel.

Under E&H i 2015 købte udlejningsfirmaet Loxam sin første Case maskine - en CX250C gravemaskine - hos den danske importør S.D. Kjærsgaard. Nu tager yderligere 17 Case maskiner samme vej.

Helt konkret er der indgået en aftale, som sender to Case CX75C SR gravemaskiner med Rototilt, fem Case CX130D gravemaskiner hvor flere er med Rototilt, samt 10 Case 221F læssemaskiner, alle med gafler og 4-i-en skovl, til den landsdækkende udlejer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft gode erfaring med gravemaskinerne fra Case, og købte vores første maskine af S.D.Kjærsgaard på entreprenørmessen E&H i 2015, og erfaringerne med maskine og samarbejdet med SDK har nu ført til den store handel, forklarer Frank Larsen, teknisk chef hosLoxam, og fortsætter:

- Ligeledes har brugervenligheden på kompaktlæsserne Case 221 haft betydning for vores valg, idet de kører uden regenerering og partikelfilter, og vi på den måde undgår uheldige stop hos vores udlejningskunder, hvor driftssikkerheden er så vigtig.

Direktør og ejer Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard er ikke overraskende ligeledes meget tilfreds med handlen.

- Med aftalen med Loxam har vi fået et fantastisk udstillingsvindue til vores Case Construction maskiner, og ved at Loxam har gjort et grundigt forarbejde, inden de traf valget, hvilket blev vores held, tegner det til at blive et godt 2017, siger han.