Abonnementsartikel

Hos Meldgaard Handel tiltrækker en forhøjet udgave af sortereanlægget Terex Finlay 883+ sig stor opmærksomhed fra kunderne.

Meldgaard Handel A/S oplever for tiden god succes med sortereanlægget Terex Finlay 883+. Der er tale om en grovsorterer, som med lamelføder, fingersigte i topsold og med mulighed for en 300 millimeter forhøjning af hele anlægget er ideel til grovsortering af brokker med muld eller bare nedbrydningsmaterialer generelt.

Meldgaard Handel fortæller, at med en egenvægt på omkring 32 tons sammen med et sigteareal på 4800x1530 millimeter i både top og bund også gør kapaciteten særdeles attraktiv. Således kan selv de store læssemaskiner eller gravemaskiner holdes fuldt beskæftiget med at føde sorteringsanlægget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stor volumen

Meldgaard Handel oplyser desuden, at maskinen kan leveres med både Tier 3 og Tier 4 motorer, og derudover er der en lang række af muligheder for ekstraudstyr - alt afhængig af hvilke materialer, den pågældende kunde skal sortere.

Det er specielt den 300 millimeter forhøjede udgave, der har kundernes interesse, da det giver en afgangshøjde på 4,3 meter med en stakkevolumen på 125 kubikmeter på fin-fraktionen, 3,7 meter afgangshøjde med en stakkevolumen på 80 kubikmeter på mellem-fraktionen, samt en afgangshøjde på 3,9 meter med en stakkevolumen på 95 kubikmeter på grov-fraktionen.

Derudover fremhæves det, at hele anlægget meget nemt kan klappes sammen og klargøres til transport på omkring 15 minutter.