Abonnementsartikel

Morsø Kommunes genbrugsplads har netop modtaget en ny JCB 5CX Wastemaster specielt udstyret med klapskovl, sortergrab, containerkrog, skovl med overfald og meget mere.

Rendegraveren er udstyret med en lang række funktioner, der er skræddersyet til hårde affaldsmiljøer. Maskinen kan køre med en bred vifte af specialiseret ekstraudstyr som også er en af grundene til at Morsø kommune har valgt maskinen frem for andre udbydere.

- Vores krav til maskinen var at det skulle være en multianvendelig maskine, der kunne presse og knuse skrald, flytte containere, feje og forbedre vores udsyn i containerne udtaler Steffen Skov Pedersen hos Vej og Genbrug, Morsø Kommune.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ser man på de anvendelsen af rendegraveren, så kan Wastemasteren bruges til at flytte containere, flytte materialer, komprimering af materialer, sortering, feje. Kun fantasien sætter grænser for hvad denne maskine kan lave på blandt andet en genbrugsplads.

- JCB 5CX Wastemasteren kan komprimere affald i en højde af 640 mm fra jorden, hvilket er vigtigt for os. Derudover er det vigtigt at maskinen kan løftes op i en arbejdshøjde, der gør at vi bedre kan arbejde med sortering af affald i containerne hvilket 5CXeren kan via de støttebensplader, der er på maskinen. udtaler Steffen Skov Pedersen.

Komfort, sikkerhed og service

Træder man indenfor i kabinen vil man opleve, at der er lagt stor fokus på god førerkomfort i kabinen. Kabinen kan tilkøbes med blandt andet sædevarme, varme i forruden, kølebox og kaffemaskine. Den specialbyggede kabine er dertil også meget støjsvag, hvilket giver et godt arbejdsmiljø til føreren.

Morsø Kommune har ligeledes valgt at få deres nye maskine serviceret igennem Nicolaisen & Larsen A/S. Det omfatter serviceeftersyn i op til fem år på maskinen. Lovpligtigt årligt hovedsikkerhedseftersyn, Livelink samt meget mere.

- Vores erfaringer med JCB 5CX Wastemasteren er, at den rammer meget bredt. Man får en multifunktionel maskine med stor komfort og høj sikkerhed. 5CX'eren er specielt designet til affaldshåndtering. Det er en unik maskine idet at du både har en læssemaskine samt en maskine til affaldshåndtering. En 2 i 1 løsning udtaler Ole Skovsgaard Daniel, Produktchef hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dette er Morsø kommunes første JCB maskine, men det behøver bestemt ikke at være blive den sidste. Vi ønsker dem rigtig god fornøjelse med maskinen.