Abonnementsartikel

Et lokalt omdrejningspunkt er vigtigt i opdyrkelsen af nye geografiske områder, lyder erfaringen fra nedbrydningsfirmaet.

Det kan være svært at få foden indenfor hos entreprenørerne og bygherrerne rundt om i landet, hvis man ikke er en lokalforankret virksomhed.

Det mener Kingos afdelingsleder Klavs Bo Kamp, som for nylig har startet en lokal nedbrydningsafdeling i Aalborg, som fremover skal håndtere virksomhedens sager i det Nordjyske. Den nye afdeling holder til i NKI's tidligere kontorbygning på Lundeborgvej i Aalborg Øst, hvor Klavs Bo Kamp deler kontor med Kingos nyopstartede lokale jordrens- og recyclingafdeling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg synes, det er rigtig spændende at udvikle vores forretning i mit lokalmiljø. Jeg tror på, at vi skal være lokalt tilstede for at vinde opgaverne. Kunderne har behov for at kunne henvende sig til en samarbejdspartner, som de kender og stoler på. Det er svært at skabe en tæt relation, hvis man sidder over 100 km væk, siger Klavs Bo Kamp.

Han skulle ikke bruge lang betænkningstid, da muligheden for at opstarte en nedbrydningsafdeling i Aalborg opstod. Hans opgave bliver at servicere Kingos eksisterende kunder og bygge nye relationer op i lokalmiljøet. Klavs Bo Kamp har allerede vundet flere lokale sager. Bl.a. skal han fjerne to sikringsrum for Alabu Bolig, udføre nedbrydning af 19 opgange for Boligforeningen Himmerland, renovere 6. og 7. etage på Vendsyssel Sygehus og sanere og rydde fire boligblokke på Peter Freuchens vej 1-39 for NCC.

Miljørigtig nedbrydning

Klavs Bo Kamp har ansat en lokal entrepriseleder, som skal hjælpe med at styre de nordjyske nedbrydningssager, men det er kun startskuddet til, hvad han har af ambitioner for den nystartede afdeling.

- Jeg har en forventning om, at vores afdeling vokser i takt med, at vi får skabt endnu flere tætte kunderelationer i Nordjylland, og så vil jeg være med til at præge branchen, så de Nordjyske nedbrydninger udføres miljø- og sikkerhedsmæssigt korrekt, fortæller han.

Siden 2010 har Klavs Bo Kamp været ansat som afdelingsleder hos Kingo i Silkeborg, hvor han har haft ansvaret for virksomhedens totalnedbrydninger i Jylland og på Fyn samt nedbrydningssager på Grønland. Han har stået i spidsen for en række af Kingos store nedbrydningssager i det nordjyske herunder rydning af Aalborg Østre Havn for A. Enggaard A/S, nedbrydning af 90 bunkere langs vestkysten for Kystdirektoratet, Naturstyrelsen og fire kommuner samt totalnedbrydning af en bygning på Kemiragrunden i Nørresundby.