Abonnementsartikel

Minientreprenøren erstatter to ældre Cat-gravemaskiner med to nye af den populære model Cat 301.7D minigravemaskiner.

Keld Rasmussen fra Minientreprenørren har i mange år været Cat-fan. Så da to ældre maskiner stod foran udskiftning, stod der igen Cat på indkøbslisten.

- Jeg havde to Cat minigravemaskiner i forvejen. En fra 2007 og en fra 2009. Og dem har vi ikke haft nogle problemer med andet en normal slitage. Vi har været godt tilfredse med dem. De har kørt omkring 3.200 timer, og vi tror ikke, at andre mærker vil kunne køre lige så mange timer, siger indehaver Keld Rasmussen i en artikel på Pon Equipments hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Minientreprenøren beskæftiger sig blandt andet med udskiftning af kloakrør og nedgravning af el-kabler.

Ud over nedgravning af elkabler beskæftiger virksomheden seks-syv ansatte sig blandt andet også med udskiftning af kloakrør - opgaver der indebærer hyppig ind- og udstigning af kabinen.

- Det betyder meget for os at maskinens ind- og udstigningsforhold er i orden, og på det punkt er de nye gravemaskiner helt suveræne, men også størrelsen på driftsudgifterne er centralt for os. Da vi skulle til at købe nogle nye maskiner, gik jeg ind og kiggede på, hvad vi har haft af udgifter på de gamle maskiner, og der havde ikke været noget ud over det sædvanlige. Udgifterne svarer vel til omkring 5-6 kroner pr. time, og det er der ikke noget at sige til. Jeg har også haft en god snak med Mads Iversen (distriktschef hos Pon Equipment, red). Vi snakkede lidt frem og tilbage og til sidst fandt vi en pris, vi kunne blive enige om, og så slog jeg til, siger han videre.