Abonnementsartikel

Skaarupgaard Gods får den første nye Case rendegraver.

Det alsidige gods Skaarupgaard, beliggende tæt ved Aarhus har netop fået leveret den første Case 695, i nyt design og med tier 4 motor, nu kun med Ad Blue og ingen partikelfilter. Når der siges alsidig, er det fordi godsejerparret har valgt at drive godset med planteavl, svineproduktion, opstaldning af 80 heste, skovdrift og erhvervs- og boligudlejning.

Skaarupgaard Gods kan dateres tilbage til 1500 tallet og har hørt under flere store konger bl.a. Christian den IV og Frederik den III. Godset har siden 1993 været i familiens eje og siden 2014 ejet og drevet af Rikke og Søren Wümpelmann Juhl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valget af rendegraver faldt på Case 695, fordi Skaarupgaard Gods i forvejen har en stor flåde af Case IH traktorer, og dermed den gode erfaring med service relationen til S.D. Kjærsgaard, som er forhandler af Case IH traktorer og høstmaskiner og importerer Case Construction.

Den valgte model er med Case unikke gravearm, som udmærker sig ved at have en lavere totalhøjde og udskuddet er dermed mere beskyttet. Desuden er maskinen Leveret med Michelin 440mm traktorhjul. Som standard er maskinen med joystick til gravearmen, nyt design i kabine og med udstødningen nu helt ude til højre, for at give det bedste udsyn.