Abonnementsartikel

Lave udgifter til vedligeholdelse er blandt fordelene ved Hitachi, siger indehaver af udlejningsfirma.

Udlejningsfirmaet Gustav H.C. i Herning fik 1. februar leveret en ny Hitachi kompaktgravemaskine model ZX225USLC-6.

Maskinen sluttede sig dermed til flåden af udlejningsmaskiner, som i forvejen omfatter Hitachi ZX225USLC-3, ZX140W-3 og ZX18-3 maskinerne, som primært anvendes til gravearbejde på de steder, hvor pladsen er begrænset. HP Entreprenørmaskiner A/S har leveret maskinen, som Gustav H.C. har valgt, fordi den er velegnet til at kunne udføre gravearbejde på de steder, hvor det fysiske råderum er begrænset.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gustav H. Christensen ejer udlejningsfirmaet og understreger, at valget er faldet på Hitachi på grund af maskinernes holdbarhed og ikke mindst det hydrauliske system.

- Kort og godt har vi valgt Hitachi på grund af hastigheden. De har samtidig en rigtig god holdbarhed, og det betyder ganske enkelt, at vi hverkan døjer med mekaniske eller hydrauliske nedbrud. Leverandør af maskinen var H.P. Entreprenørmaskiner, og her får vi altid en god service, og levering til tiden, fortæller Gustav Christensen.

Kun lidt tomgang

I øjeblikket er de fire Hitachi gravemaskiner lejet ud til Sunds Entreprenør ApS, og tidsmæssigt svarer det til 70 procent af arbejdsåret. En af de første opgaver for den nye maskine var at få udgravet og løftet de gamle kloak- og regnvandsrør op og erstatte dem med nye. Foreløbigt har Henry Povlsen, som er medejer af Sunds Entreprenør, arbejdet med Hitachi materiel i 25 år, og han er er glad for maskinerne.

- Nedbrud betyder spildt tid for os, og det vil vi for alt i verden undgå. Derfor er pålidelighed og lave vedligeholdesomkostninger nøgleord for os, og det får vi netop med Hitachi-maskinerne, siger Henry Povlsen.