Abonnementsartikel

Det tyske firma udvider porteføljen med den fleksible model W 210 XP.

Den nye model, den eneste i stor-fræser-klassen hos Wirtgen, har ifølge fabrikanten et bredt anvendelsesspektrum fra dæklagssanering over en komplet udbygning til fint fræsearbejde.

Maskinen giver brugeren mulighed for at anvende forskellige fræsevalser og fræseaggregater med en arbejdsbredde på 1,5 m, 2,0 m eller 2,2 m. Tre indstillelige fræsevalsehastigheder sørger for en høj fræseydelse ved skiftende krav.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Wirtgen har i udviklingsfasen lagt vægt på, at den nye fræsermodel skal være let at transportere og bruge, således at det ergonomisk gode arbejdsmiljø sikres, samtidig med at unødig spildtid minimeres.

- Takket være dens kompakte dimensioner og den optimale maskintransportvægt kan W 210 XP nemt transporteres fra et arbejdssted til det næste. Som et resultat kan den højtydende fræsemaskine være i gang på få sekunder. Uden vandtankindholdet på cirka 29 tons er transportvægten lav, således at maskinen også kan transporteres med lav bruttotogvægt. Kunderne får derfor en mere fleksibel løsning og kan få deres store fræsemaskine til næste job til en brøkdel af prisen, lyder det fra Wirtgen i en pressemeddelelse.