Abonnementsartikel

Danske AC Hydraulic vil være at finde blandt udstillerne på Agritechnica messen i Hannover. Blandt nyhederne er ti års garanti og hjulløfteren WT1500.

Hos AC Hydraulic i Viborg sætter man en stor ære i, at producere så godt som alt selv til det store program af løftere, donkrafte, lifte og alt det andet, som man fremstiller. Derved kan man sikre en høj og ikke mindst en helt ensartet kvalitet. Det har siden 1. januar 2017 udmøntet sig i det, som AC Hydraulic selv kalder verdens længste garanti.

Denne garanti er på ti år og omfatter rammer, chassis og stålkonstruktioner og på det hydrauliske som pumper og cylindre, ydes der tre års garanti. Garantien dækker udskiftning af dele som følge af fejl i materialer eller fejl opstået i forbindelse med fremstillingen. Og fra AC' side understreges det, at hverken betingelser eller sagshåndtering er skærpet i forbindelse med den udvidede garanti.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tager de største

Navnet på hjulløfteren er WT1500, og den fås i to versioner. Én der hedder WT1500N, og én der hedder WT1500NT. Forskellen på de to er, at WT1500NT er udstyret med hjulrotation via et håndtag, mens version WT1500N ikke har samme form for hjulrotation. Bortset fra det er de to helt ens.

Begge er i stand til at kunne løfte de helt store hjul med en vægt op til 1,5 tons, og rulleafstanden er trinløst justerbar fra 900 op til 1650 millimeter. Hjulløfterne er konstrueret ud fra princippet om, det skal være så let som muligt for én mand at af- og påmontere hjul med en maksimal egenvægt på op til 1500 kilogram.