Abonnementsartikel

Helms TMT-Centret har leveret 15 Schäffer til virksomheden Platform.as.

Helms TMT-Centret A/S leverer 15 sorte Schäffer på stribe til at fodre platforme med bl.a. byggematerialer for Platform.as A/S i Ishøj.

De knækstyrede læssemaskiner er af modellen 2434, som egentlig er en af Schäffer's gule modeller. Den karakterer sig ved en ekstraordinær løfteevne igennem det nedbyggede og ekstra kraftige tårn. Egenvægten er samtidig forholdsvis lav, så den sagtens kan flyttes på en almindelig maskintrailer på 3500 kg totalvægt. Maskinen håndterer paller med en vægt op til 1500 kg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi valgte denne maskine i samarbejde med JR Udlejning v/ Jan Adamsen. Han havde fundet og sammenlignet fire produkter ud fra vores ønsker, og ud fra dette traf vi det endelige valg. Maskinen er perfekt til at håndtere materialer op på vores arbejdsplatforme. Det skal være nemt for kunden at arbejde fra en arbejdsplatform, og derfor tilbyder vi nu, at man som tilbehør til sin arbejdsplatform kan leje den smarte og stærke Shaffer 2434 som helt klart gør hverdagen på byggepladsen nemmere, siger direktør Casper Knudsen fra Platform.as.

Der er også andre fordele ved det lave tårn, som giver brugeren ekstra gode oversigts forhold, kombineret med den koniske tårn opbygning er gjort så optimal som muligt. Samtidig vil den med det koniske tårn også være på det smallest ud fra brugeren når læssearmen er oppe.

Modellen er ligesom de større læssere fra Schäffer med vedligeholdelsesfrie olielamelbremser, samt smørre- og vedligeholdelsesfrie knækled.

Platform.as har ønsket at få maskinerne i specialfarve som passer til deres biler og andet materiel.