Abonnementsartikel

Til april finder en af næste års største arrangementer sted for dem der interesserer sig for udstyr, maskiner og teknik til bygge- og anlægsbranchen.

Kan man ikke vente til E&H '18 til juni, så er der masser af muligheder for at se nye maskiner i alle afskygninger allerede i april. Men det kræver en rejse til Paris, hvor den internationale maskin- og udstyrsmesse, Intermat, løber af stablen fra 23. til 28. april i messecentret Paris Nord Villepinte.

Intermat finder sted hver tredje år. Messen samler 1.500 udstillere og forventer cirka 185.000 besøgende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bygge- og anlægsbranchen gennemgår disse år en rivende udvikling, og branchen står over for en lang række økonomiske, sociale og miljømæssige krav og udfordringer. For at møde disse vil Intermat blandt andet sætte fokus på produktivitet og innovation i fremtidige byggerier med analyser, nye business-værktøjer, et nyt observationscenter for branchens økonomi samt en ny sektorinddeling.

I løbet af de seks messedage byder Intermat på en lang række konferencer, workshops og temadage. Messen har ligeledes udviklet et helt unikt program med fokus på fremtidige byggeprojekter, markeder i vækst eller med vækstpotentiale, økosystemer og innovationer.

Ny messeinddeling

Bygge- og anlægsbranchen er mangfoldig og består af mange forskellige aktører. Det har fået Intermat til at omstrukturere sektorerne i forhold til efterspørgslen for at optimere forholdene for de besøgende. Innovationerne er også blevet nemmere at lokalisere, da de nu er blevet inddelt efter branche.

Messen består nu af 4 sektorer:

- Anlæg & Nedrivning: Materialer og komponenter til anlægsarbejde, nedrivningsmaskine, miljø og recycling og nye teknologier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Maskiner og komponenter til vejarbejde, materielindustrien og fundamenter, jordboring, specialfundamenter og rendegravere.

- Kraner, hejse, logistik, køretøjer til transport + persontransport og nye teknologier.

- Betonindustrien, materialer og udstyr - Installationer World of Concrete Europe (WOC Europe), der arrangeres for 2. gang i samarbejde med INFORMA EXHIBITIONS, viser et komplet produktudbud inden for betonindustrien, lige fra materialer, produkter og tilsætningsstoffer til dekorativ beton, beklædning og pudsning, engineering og services. I samme område findes 'Byggeri' med tilbehør og komponenter til byggebranchen, stilladser, afstivning, værktøj og udstyr til byggepladser og nye teknologier.