Abonnementsartikel

Hydrema bød på nyheder både maskinmæssigt og til det årlige faglige træf.

Som sædvanlig blev Hydrema Dagene mellem jul og nytår noget af et tilløbsstykke. Flere end 2.000 gæster strømmede ifølge Hydrema til i løbet af de to dage, hvor Hydrema bød folk fra entreprenørbranchen, landbruget og skovbruget indenfor.

- Det er dejligt for os med så mange gæster, hvor vi kan konstatere, at de alle har relevans i forhold til det, vi nu gør. Nemlig producerer og sælger entreprenørmaskiner, fortæller Hydremas Country Manager for Skandinavien, Morten Lemvig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trafikken omkring Støvring blev intensiveret af gæster til Hydrema Dagene, som både kom i egne biler og i busser fra hele landet. Nord-, Midt- og Sønderjylland var rigt repræsenteret, og det samme gjorde sig gældende for såvel Fyn som Sjælland. Både kunder og forhandlere fra Tyskland, Holland og Norge havde også sat kursen mod Hydrema-hovedkvarteret.

Det er dejligt for os med så mange gæster, hvor vi kan konstatere, at de alle har relevans i forhold til det, vi nu gør. Nemlig producerer og sælger entreprenørmaskiner-

Countrymanager Morten Lemvig

Hydrema

Godt og vel 300 af de mange besøgende benyttede lejligheden til at deltage i fabriksrundgang og dermed komme endnu tættere på de danske entreprenørmaskiner.

I kabinen via storskærm

Hydrema bød på flere nyheder. På produktfronten præsenterede fabrikken den nye MX Rail Lift og tillige et helt nyt dumperlad. I forhold til selve arrangementet Hydrema Dagene lancerede fabrikken god, gammeldags produktpræsentation på nyeste teknologiske vis.

- Vi havde hængt en storskærm op i pallegaflerne på en rendegraver. Her kunne gæsterne følge demonstrationen af såvel en rendegraver som en MX på vores demoområde. To af vore drevne førere var udstyret med mikrofon og GoPro-kamera i panden, mens de demonstrerede maskinerne. Når man kiggede med på storskærmen, var det som selv at sidde i førersædet, forklarer Morten Lemvig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden nyhed var hollandsk auktion over to brugte, men særdeles fine Hydrema-maskiner. Ved hollandsk auktion begynder budene ved en realistisk vurderingspris på maskinerne, hvorefter der tælles ned. Der blev pillet 10.000 kroner af prisen på hver af maskinerne i timen, og sluttelig fandt maskinerne da også nye ejere.

Populært at udstille

- Vores lager havde også et godt salg af reservedele samt skovle og andre redskaber, og så fik vi bekræftet, at Hydrema-merchandise er populært hos både små og store, fortæller Morten Lemvig.

Også de gæstende udstillere med grej til entreprenørbranchen oplevede et par rigtig fine dage i Støvring. Der var flere af dem end tidligere, og der kunne faktisk have være endnu flere, hvis pladsen havde tilladt det.

- Vi var desværre nødt til at sige nej til nogle firmaer med absolut relevante produkter, som også gerne ville have været med. Men selv om vi rykkede sammen, var der simpelthen ikke plads til flere. Det er en udfordring, vi naturligvis forsøger at løse til næste års Hydrema Dagene, siger Morten Lemvig.