Abonnementsartikel

Fredensborg Teknik A/S bliver fremover en del af den nordsjællandske teknikentreprenør, Poul Sejr Nielsen A/S med hovedsæde i Birkerød.

Den positive udvikling i den danske byggebranche smitter også af på teknik- og installationsbranchen. Derfor opruster Nordsjællands største teknikentreprenør, Poul Sejr Nielsen A/S, nu også forretningen, der skal styrke virksomheden i markedet og underbygge planerne om øget vækst.

Det sker med overtagelsen af alle aktiviteter i Fredensborg Teknik A/S, der siden 1978 har serviceret sjællandske kunder med VVS, blikkenslagerarbejde samt teknisk isolering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde alle medarbejdere fra Fredensborg Teknik velkommen i vores familie. Vi er hele tiden på udkig efter, hvordan vi kan styrke vores forretning til gavn for kunderne. Med overtagelsen kan vi sætte yderligere skub i målsætningen om at være en af de toneangivende teknikentreprenører i Nordsjælland og Storkøbenhavn, siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen, og fortsætter:

Med overtagelsen kan vi sætte yderligere skub i målsætningen om at være en af de toneangivende teknikentreprenører i Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Administrerende direktør Michael Madsen

Poul Sejr Nielsen

- Vi oplever en stadig stigende efterspørgsel fra både privat- og erhvervskunder fra hele Nordsjælland og en generel stærk udvikling i markedet. Med overtagelsen af Fredensborg Teknik får vi endnu flere dygtige medarbejdere med stor fagviden og kompetencer, hvilket styrker vores udbud og service over for kunder og samarbejdspartnere.

Øget fokus på service

Poul Sejr Nielsen, der sidste år fejrede sit 60 års jubilæum, tæller i dag omkring 125 medarbejdere, der udfører serviceydelser og totalløsninger inden for el, vvs, ventilation samt tag- og facadearbejde til private, boligforeninger og erhverv på hele Sjælland med en årlig omsætning på over 180 millioner kroner.

Med opkøbet af Fredensborg Teknik sætter Poul Sejr Nielsen desuden yderligere skub på ambitionen om at serviceforretningen med drift og vedligeholdelse skal udgøre en større andel af forretningen målrettet til privat- og erhvervskunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har klar ambition om at styrke det forretningsområde, som vi kalder service. Med opkøbet øger vi markant antallet af servicevogne på vejene. Med 60 servicevogne vil vi fremover altid have kørende servicevogne, der er specialiseret til netop dette kundesegment, og den øget fleksibilitet gør, at der hurtigt kan rykkes ud til kunderne. Det giver en større ligevægt i vores forretning, at vi nu opruster på denne front, og det er et forretningsområde, som vi forventer os meget af fremover, siger Michael Madsen.

Planen er ifølge Michael Madsen at samle alle aktiviteter under det fælles firmanavn Poul Sejr Nielsen, der har hovedsæde i Birkerød. Ejerskiftet kommer ikke til at betyde ændringer for selskabets nuværende kunder