Abonnementsartikel

Den 28 marts bliver de sidste større entreprenørmaskiner fra Møller & Co i Ringsted solgt.

Ringstedselskabet Møller & Co er nu næsten afviklet. Den 28. marts sælges de tre sidste større entreprenørmaskiner, en Hydrema 906E fra 2016, en Hydrema 908E fra 2013 og en Hydrema MX16 fra 2015 på IronPlanets online auktion.

Når maskinerne fra Møller & Co sælges den 28. marts, er der også en række biler og andet entreprenørgrej til salg. Der bliver mulighed for at besigtige varerne den 23. og 24. marts hos Møller & Co i Ringsted, så køberne både har adgang til den detaljerede inspektionsrapport og en fysisk besigtigelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En stor del af handlen med maskiner i USA og Canada foregår på auktioner såvel fysisk som online, så erfaringsgrundlaget er stort. Ritchie Bros. holder årligt flere end 350 auktioner heraf flere end 40 på faste auktionssteder og netauktioner i USA og Europa med en samlet omsætning på over 4,5 milliarder dollars.

Skandinaviske sælgere og købere er i stigende grad opmærksomme på auktionsformen. I 2017 holdt Ritchie Bros. sin første nordiske netauktion, og nu gentages den 28. marts med en netauktion med nordisk fokus, men med verdensomspændende markedsføring.