Her er Scantrucks nye mærke
Fra første marts overtager Scantruck importen af Mustang, og på ScanMek 2013 får de besøgende lov til at smugkigge de nye maskiner.

Her er Scantrucks nye mærke

25.01.13 | 09:04 Af Helge Plougmann Nielsen

Mustang producerer blandt andet små knækstyrede læsemaskiner. Et produkt som Scantruck har savnet i sortimentet af maskiner.

- I segmentet for mindre læssemaskiner har vi i forvejen importen af Atlas. Men de producerer ikke små og mellemstore læssere, som lovligt kan transporteres på en trailer efter en varebil. Det gør Mustang, og jeg er også sikker på, at de små læssemaskiner vil være velegnet i hele den grønne sektor og i landbruget, siger Henrik Kirketerp-Mølle, salgs- og marketingschef hos Scantruck.

Scantruck overtager først importen af Mustang den første marts, men har fået lov til at holde snigpremiere på maskinerne allerede nu.

Ny knuser

Scantruck fik i efteråret importen af Rubble Master knusere, og på ScanMek 2013 får de besøgende for første gang lejlighed til at få et knus af en Rubble Master i Skive.

Knuseren produceres i Østrig, og den udstillede model er en RM 80 GO, som er en mobil knuser på 23,6 ton.

- Knuseren er selvkørende, og køre derfor selv af lastbilen og er klar til indsats i løbet af et øjeblik. Under arbejdet styre maskinen med en fjernbetjening, der placeres i den maskine, som føder knuseren. Det er derfor et enmandsbetjent system, som gør det attraktivt at anvende maskine til selv mindre opgaver, pointerer Henrik Kirketerp-Møller.

Danmarkspremiere på graver

ScanMek 2013 bliver også stedet, hvor den helt nye Komatsu PC210LC får danmarkspremiere. Maskinen er netop blevet testet under danske forhold, og Scantruck er derfor klar med dugfriske danske erfaringer på maskinen.

ScanMek er åben den 25. og 26. januar i tidsrummet 9 - 17.Skriv en kommentar til artiklen


Debatten på Maskinteknik er fri, men hold venligst en sober tone og undlad personangreb. Gå efter bolden - ikke efter manden. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes af redaktionen.

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Email
Email

flere billeder

Fra første marts overtager Scantruck importen af Mustang, og på ScanMek 2013 får de besøgende lov til at smugkigge de nye maskiner. Scantruck fik i efteråret importen af Rubble Master knusere, og på ScanMek 2013 får de besøgende lejlighed til at se en mobil RM 80 GO knuser på 23,6 ton.      

relaterede artikler

Maskinteknik
Fredagsvideo: Hold godt fast

Fredagsvideo: Hold godt fast

19.12.14 | 10:19 Julen nærmer sig, men lad os indrømme med det samme: Denne uges fredagsvideo har intet med julen at gøre. Til gengæld bør den få et smil frem, og hvis man tidligere har set videoen, så tåler den også et gensyn. Den kan også fungere i juledagene, når maven er fyldt, og lænestolen kalder...