Nyt om navne

Morten Erikstrup

Morten Erikstrup

Salgschef, Cembrit

12.07 2017

Morten Erikstrup, 43 år, Vejen, er pr. 3. juli 2017 tiltrådt stillingen som salgschef for projekt- og forhandlersalg hos Cembrit. Mortens primære ansvarsområder bliver at fortsætte udviklingen af projektsalget samt at koordinere og øge fokus på samarbejdet mellem projekt- og forhandlersalg.

Morten Erikstrup kommer senest fra en stilling som udviklingschef hos Frøslev Træ, mens han tidligere blandt andet har været adm. direktør for Vejen Trælasthandel og salgsdirektør for XL-BYG Arctic Import. Morten er uddannet engroshandelsassistent i 1994 og har siden suppleret med flere lederuddannelser og senest en MasterClass i Kommunikation.


Klaus Gadeberg

Klaus Gadeberg

Teknisk chef, SustainSolutions

04.07 2017

SustainSolutions har per 26. juni 2017 ansat Klaus Gadeberg som teknisk chef.

Klaus er uddannet kemiingeniør og kommer fra en stilling som General Manager hos FLSmidth A/S, hvorfra han har stor erfaring med at lede og organisere arbejdet i en kompleks projektorganisation.

Ansættelsen af Klaus Gadeberg skal være med til at sikre, at SustainSolutions forsat har fokus på effektivitet og kvalitet, i en vækstfase hvor projektporteføljens kompleksitet er stigende.


Kasper Kläning

Kasper Kläning

Salgschef, SustainSolutions

04.07 2017

Kasper Kläning er udnævnt som salgschef med ansvar for salgsafdelingen, og det strategiske fokus på udvikling og salg af energiprojekter. Kasper blev ansat hos SustainSolutions i begyndelsen af 2016 og har hidtil haft ansvar for salg og udvikling af nye forretningsområder.

Udnævnelsen af Kasper Kläning som salgschef sker på baggrund af udsigten til gennemførelsen af en række store projekter i det kommende år, og et ønske om at samle ansvaret for salgsindsatsen på tværs af de fire forretningsområder for at skabe størst mulig synergi og dermed værdi for kunderne.

Kasper er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School med speciale i forretningsudvikling og har tidligere været ansat som konsulent i Smith Innovation, SustainSolutions søstervirksomhed.


Mia Scheel

Mia Scheel

Assoc. Partner, Arkitekt MAA, DGNB Konsulent, ZESO ARCHITECTS

04.07 2017

Mia Scheel indtræder som Associeret Partner i ZESO Architects. Dermed er virksomhedens partnergruppe nu på seks personer med hvert deres fagspeciale som Segmentledere.

Mia Scheel har som segmentleder for ERHVERV og med sin ekspertise indenfor hotel- og kontorbyggeri, retail samt spaceplanning tilføjet ZESO værdifulde kompetencer. Udnævnelsen er et vigtigt led i ZESOs strategi i et fremadrettet perspektiv. Mia Scheel har blik for både fag og forretning og vil derfor være med til at sætte scenen for ZESO i en tid, hvor virksomheden er under markant udvikling.


Martin Rosenvinge Janner

Martin Rosenvinge Janner

Projekteringschef, Gråkjær

03.07 2017

Martin Rosenvinge Janner er ansat som projekteringschef hos Gråkjær. Martin (41) bliver tilknyttet kontoret i Valby og får her ansvaret for projekteringen af større boligsager og kalkulation. Martin har mange års erfaring som projekt- og projekteringsleder. Han har arbejdet med boligsager siden 2004, senest i en stilling som projekteringschef hos CASA.


Lars Kruse

Lars Kruse

Projektleder, Gråkjær

03.07 2017

Lars Kruse er ansat som projektleder hos Gråkjær. Lars (45) er uddannet tømrer (hos Gråkjær) og bygningskonstruktør og har solid erfaring som projektleder. Lars kommer fra en stilling som projektleder i Dong Energy Wind Power. Hos Gråkjær bliver Lars tilknyttet afdelingen i Valby og skal stå for projekter inden for bolig- og erhvervsbyggeri.


Malene Hesselballe

Malene Hesselballe

Business Coordinator, Roxtec Denmark ApS

28.06 2017

Malene Hesselballe er ansat som Business Coordinator og Sales Supporter hos Roxtec Denmark ApS. Malene har arbejdet i elektronikbranchen i 19 år, og hun kommer senest fra en stilling som afdelingschef hos Blue Control. Hun er uddannet Eksport Ingeniør fra Ingeniørhøjskolen Københavns Teknikum.


Mette Melhaven

Mette Melhaven

Sales Supporter, Roxtec Denmark ApS

28.06 2017

Mette Melhaven er ansat som Sales Supporter hos Roxtec Denmark ApS. Her kommer hun bl.a. til at arbejde med ordrebehandling. Senest har Mette arbejdet med konferencer og events hos Konference- og Eventbureauet CF1701. Mette har 12 års erfaring som Supply Cahin Coordinator i Norpharma/Mundipharma?s internationale afdeling.


Mette Hedegaard Pedersen

Mette Hedegaard Pedersen

Kontorassistent, Jørgen Friis Poulsen A/S

26.06 2017

Mette Hedegaard Pedersen er ansat som kontorassistent i Herning hos Jørgen Friis Poulsen A/S. Her kommer hun også til at fungere som receptionist. Senest kommer Mette fra en stilling hos Vestas, hvor hun har arbejdet i produktionen.


Maskiner på auktion