Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Leica Geosystems introducerer løsninger til rammemaskiner og borerigge

8. mar. 2020 | Indrykket af Leica Geosystems A/S.

Nye Leica iCON-løsninger bliver seneste tilføjelse til softwareplatformen MC1

Del artiklen:

Leica Geosystems udvider igen sin portefølje af brugervenlige og let integrerbare produkter og giver nu operatører af borerig- og rammemaskiner mulighed for at arbejde hurtigere, sikrere og mere nøjagtigt på byggepladsen samt dele realtidsdata enkelt mellem felt og kontor. Brugerne kan anvende det samme udskiftelige MCP80-panel til MC1 3D-maskinstyringssoftwaren for både borerigge og rammemaskiner.

"Det er bare så nemt! Det giver mig total frihed i arbejdet. Hvis jeg modtager en forskydningshøjde, kan jeg bygge mit boremønster på skærmen og selv udføre boringen præcist. Hvert hul bores efter specifikationen med den rigtige dybde og vinkel. Alt går meget hurtigt, og den indbyggede dokumentation er nem at eksportere fra systemet bagefter," forklarer Odd Are Frydenlund, borerig-operatør hos Fjellsprenger AS i Norge.


Problemfri integration forbedrer arbejdsprocessen i byggeriet mellem felt og kontor
Maskinstyringsløsningerne, Leica iCON iRP3 til rammemaskiner og Leica iCON iRD3 til borerigge, på MC1-platformen har forbindelse til alle andre aktiviteter i byggeprojektet. De supporterer filformaterne IREDES, KOF og LandXML, og de integreres problemfrit med iCON-porteføljen. Med den nye konfiguration af iCON Rig-løsningen kan maskinførerne arbejde i ethvert område uden GNSS-dækning med dobbelt totalstation-positionering.

"Nu kan vi i gennemsnit ramme 25-50 funderingspæle ned om dagen, afhængigt af pælenes længde og hvor blød undergrunden er," siger Leve Röscher, projektleder hos Arkil A/S. "Med maskinstyringsløsningen kan vi spare 5 til 10 minutter pr. pæl."


Med MC1 kan brugerne dele og visualisere alle projektdata og as built-data direkte på skærmen via Leica ConX, den cloudbaserede platform, der skaber tæt forbindelse mellem felt og kontor. Med den problemfri integration inden for iCON-porteføljen oprettes boremønstre i Leica iCON site.

Begge maskinstyringssystemer bliver præsenteret live på CONEXPO-CON / AGG-messen, den 10.-14. Marts 2020 i Las Vegas,  USA, den nordlige hal i Hexagons stand # N-12166. Derudover på flere af vores nordiske messer i løbet af foråret.


SE ORIGINAL PRESSEMEDDELSE >>

Læs om, hvordan Arkil A/S har anvendt ny Leica iRP3 til rammemaskine ved et motorvejsprojekt i Berlin >>


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame