Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JMM og Liebherr styrker salgsorganisationen

22. apr. 2020 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Birger Hjelm tilbage hos Johs. Møllers Maskiner som ny Key Account Manager

Del artiklen:

Den danske Liebherr-importør og -forhandler, JMM-Group A/S, opruster sin salgsorganisation. Det sker ved, at en kendt skikkelse i entreprenørmaskine-verdenen er vendt tilbage til JMM Group og dermed til Liebherr-maskinerne: Birger Hjelm er ny Key Account Manager hos Johs. Møllers Maskiner.

Birger Hjelm kommer tilbage til JMM og Liebherr fra nogle år i en tilsvarende stilling med Caterpillar-maskiner hos Pon Equipment, som nu hedder Zeppelin. 15 år med entreprenørmaskiner sammen med en fortid netop i JMM Group giver ham optimale forudsætninger for at sikre yderligere fremgang i det danske salg af Liebherr-maskiner.

Birger Hjelm var i 2008 og 2009 salgs- og servicechef hos JMM-selskabet Åkerbergs i Horsens med salg af havnekraner og løfteudstyr i den tunge ende. Herfra gik turen til Pon Equipment i Skejby, og nu er han så tilbage i Horsens med salget af Liebherr-maskiner som den absolutte topprioritet. 


Kontakt og dynamik

”I princippet skal jeg lave det samme hos JMM, som jeg gjorde hos Zeppelin. Men alligevel ikke, for så var der for mig ingen mening i at skifte. Som Key Account Manager hos JMM bliver jeg primært i Vestdanmark storkundeansvarlig med den kundekontakt, som jeg sætter så stor pris på, samt masser af dynamik. Jeg kender JMM’s stærke serviceorganisation og ledelse udmærket, og nu bliver jeg så også bindeled til JMM Groups ledelse for Horsens-afdelingen”, siger Birger Hjelm.

Fra den 1. maj udvides Birger Hjelms funktion som Key Account Manager, når han også overtager ansvaret som JMMs overordnede repræsentant i afdelingen. Det sker i forbindelse med, at aftersaleschef Henry Iversen fra samme dato går på pension.

Birger Hjelm bor privat i Aabenraa og har således en god times kørsel til sit nyt kontor i Horsens. Når der ikke står Liebherr på programmet, tilbringer han gerne fritiden med jagt, eller i det hele taget i naturen.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame