Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Forrygende start for Liebherrs nye G8 gravemaskine-serie

2. jun. 2020 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

To nye modeller på 30 og 34 tons har gjort rækken på nu hele syv bæltegravere fra 22 til 45 tons komplet

Del artiklen:

Tidligere var der fem i rækken af Liebherr-gravemaskiner under 50 tons. Og dermed manglede der reelt et par stykker for, at det skulle være optimalt. De to huller ville blive lukket i den helt nye G8-serie, proklamerede Liebherr så på Bauma i München i fjor. Som sagt, så gjort. Og det har vist sig at være en rigtig eminent idé. Den nye Generation 8-serie har fået intet mindre end en forrygende start. Også på det danske marked, hvor importør og forhandler Johs. Møllers Maskiner A/S ikke mindst glæder sig over Liebherr R 930 G8.

”Det er 30 tons-modellen, og netop gravemaskiner på 30 tons er de helt store sælgere i Europa. Den har manglet hidtil. Så sandelig også i Danmark. Nu har vi en ubrudt perlerække af gravemaskiner fra 22 til 45 tons, efter at også 34-tons maskinen R 934 G8 er kommet til. Det har helt sikkert været positivt i markedet, at Liebherr kan være med hele vejen”, fortæller Key Account Manager Birger Hjelm hos Johs. Møllers Maskiner.

”Det er fem år siden, Liebherr skød udviklingen af en helt ny serie gravemaskiner i gang. G8’erne var så klar til en første præsentation på Bauma i foråret 2019, men der går naturligvis altid et stykke tid fra lanceringen som topnyhed, til maskinerne begynder at rulle ud fra Liebherrs franske fabrik i Colmar. Nu har vi maskinerne i sortimentet, og salget er gået ganske forrygende. Til dato har vi leveret 24 maskiner til danske entreprenører, og yderligere 23 er på vej”, siger Birger Hjelm.


Positive meldinger

Med en solid portion maskiner ude at køre på daglige opgaver landet over, har den danske importør allerede en god høst af erfaringer fra folkene i kabinerne og dem, der holder øje med bundlinjerne. 

”Meldingerne er, at maskinerne til fulde lever op til Liebherrs intentioner om at lave en serie med højere produktivitet, mere sikkerhed og bedre arbejdsmiljø, maksimal komfort for maskinførerne og ikke mindst lavt brændstofforbrug og lave driftsomkostninger i det hele taget. Vi får også mange positive bemærkninger om, at service-adgang fra jordhøjde på samtlige modeller virkelig letter det daglige vedligehold”, fortæller Birger Hjelm.

”Det er naturligvis Liebherrs egen motorfabrik, der leverer maskinkraften med nyeste Stage V-motorer uden AGR-ventil. Motorerne har passivt partikelfilter med automatisk regenerering, katalysator og AdBlue. Som en danske specialitet leverer Johs. Møllers Maskiner G8-maskinerne med fabriksmonteret centralsmøring og oliefyr som standard. Det samme gælder den store LED-lyspakke”, forklarer han.


Billedtekster:

1.

Knuseentreprenøren MIS Recycling var blandt de første danske firmaer til at sikre sig en af de nye G8-modeller. Her får maskinfører Lars Mikkelsen (til venstre) en snak med Johs. Møllers Maskiners Key Account Manager, Birger Hjelm, ved den nye Liebherr R 934 G8.

2.

Der flyttes asfalt i store mængder til nedknusning. Den 34 tons tunge maskine har 268 Liebherr-heste i motorrummet at byde ind med.

3.

Kabinen byder på luksusforhold til maskinføreren med blandt andet klimaanlæg med tre zoner og Grammer-komfortsæde.

4.

30-tons maskinen R 930 G8 manglede tidligere i ræklen af Liebherr-bæltegravere, men er nu med sammen med R 934 G8, som også er ny. I alt består den nye G8-serie af syv maskiner fra 22 til 45 tons.

5.

Komfortabel arbejdsplads med Liebherrs mini-joysticks, til at sikre nem betjening. Her med ekstra sikring af forruden.




OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame