Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Entreprenør bytter ikke – udvider bare maskinparken

16. okt. 2020 | Indrykket af Scantruck A/S

Siden Spjald Entreprenørforretning købte den første Weycor-minilæsser for 10 år siden, er der bare kommet flere til

Del artiklen:

Da entreprenør Ove Christensen købte den seneste Weycor-minilæsser til Spjald Entreprenørforretning, havde han faktisk aftalt med distriktschef Mads E. Nielsen hos Scantruck, at en ældre Weycor skulle afleveres i bytte. Sådan kom det ikke til at gå. Nyindkøbet kom til at ligne andre Weycor-køb de seneste 10 år: Entreprenørfirmaet fik bare yderligere en Weycor til maskinparken.

”Vi fik den nye og fandt så ud af, at vi ikke kunne undvære den, der var udset til at gå i bytte. Så vi beholdt den gamle maskine og fik en ny. Dermed fik vi både en ny Weycor AR40 Agrar og en nyere brugt AR35 Agrar Light. Nu har vi otte Weycor. Den første købte vi for 10 år siden. Efterfølgende er der kun kommet et bytte ud af det en enkelt gang, da vi kom af med en gammel Atlas, som Weycor hed tidligere”, fortæller entreprenør Ove Christensen.

De tyske minilæssere er i sving på Spjald-byggepladser over hele landet. I øjeblikket kører to af dem på Sjælland, og to er i Aarhus. En af de to nye samt den ældste i flokken har travlt med 33 nye rækkehuse i Herning-forstaden Tjørring, hvor der i alt skal bygges i omegnen af 100 huse. Spjald Entreprenørforretning laver hele byggemodningen til projektet – inklusive belægning og asfalt.


Rivende udvikling

”Vi har 45 medarbejdere i virksomheden, og alle har travlt. Siden jeg etablerede firmaet i 2002, har vi oplevet en rivende udvikling, som vi mener først og fremmest kan tilskrives hårdt arbejde og kvalitetshåndværk. Vi servicerer naturligvis fortsat de mange lokale kunder, men vi udfører altså projekter overalt i landet”, siger Ove Christensen.

Han har i øvrigt fremtiden på plads i form af et næsten færdigt generationsskifte med sønnen Nicolas Anneberg, som købte sig ind i Spjald Entreprenørforretning i 2017. Nicolas Anneberg er uddannet både handelsøkonom, bygningskonstruktør og kloakmester og har været omkring en ansættelse hos NCC Building, inden han vendte hjem til familiefirmaet.

”Netop når firmaet udvikler sig så godt, som det er tilfældet, har vi brug for materiel, som vi kan regne med. Jeg har ikke selv en holdning til, hvad der er skidt og godt. Jeg vælger at lytte til folkene, der skal bruge grejet”, forklarer Ove Christensen.

 

Stabil kørsel

”Tidligere har vi også haft læssere af andre mærker, men nu siger mandskabet altså Weycor, når jeg spørger. De er stabile at køre med og har et bedre udsyn, siger de. Og jeg kan så konstatere, at vi får en god service fra Scantruck oveni. Det er vigtigt, fordi maskinerne spiller så vigtige roller i det daglige arbejde”, siger Spjald-entreprenøren.

”Små læssemaskiner har naturligvis ikke faste maskinførere. De skal kunne bruges af alle vores folk rundt om på byggepladserne. Derfor er det vigtigt, at de er enkle og ukomplicerede at køre med. Det er nok også derfor, vi ikke rigtig giver en gammel Weycor i bytte, når vi køber en ny. Vi kan altid bruge en ekstra”, siger entreprenør Ove Christensen.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame