Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Derfor bør du overveje, at udskifte dine læssemaskiner nu

16. okt. 2020 | Indrykket af Maskiner A/S

Vi har nogle ret gode bud på, hvorfor det er netop nu, du skal bytte dine brugte læssemaskiner, til nye. Læs med og se om du er enig..

Del artiklen:

Hvornår er det rette tidspunkt at udskifte dine brugte maskiner?

Der kan være mange årsager til, at man gerne vil erhverve sig en ny læssemaskine, eller synes, at tiden er inde til at bytte sin gamle læssemaskine til en ny! 

Hos Maskiner A/S har man herunder nogle helt konkrete bud på, hvorfor det er netop nu, at man skal bytte sin brugte læssemaskine til en ny. Læs med, og se om du er enig!


Hvorfor skal man bytte sin brugte læssemaskine til en ny?

- Ved at bytte sin brugte læssemaskine til en ny, får man den nyeste model, med den nyeste teknologi, forbedret brændstofforbrug og garanteret også væsentlig bedre komfort. De nyeste Stage 5 dieselmotorer, lever op til EU’s emissionskrav om mindre Co2 udledning og reduceret brændstofforbrug.  


Hvilken gevinst er der for kunden ved at bytte nu? 

- Vi er lagerførende på læssemaskiner, og som markedet er i øjeblikket, er der stor efterspørgsel på brugte maskiner fra både ind- og udland. Derfor er vi også i en situation hvor vi kan tilbyde omgående levering, samt give meget attraktive byttepriser, for kundens brugte maskiner. 


Er der en årstid hvor det er bedst at bytte sin brugte maskine til en ny?

- Nej, ikke som sådan. Det er jo godt at få nye maskiner året rundt, så det man altid har nyt og mere driftsikkert materiel. Når man går vinteren i møde, kan der være nogle skavanker på gamle maskiner, som pludseligt viser sig i koldt og mere vådt vejr, og det kan man undgå med en ny maskine. Måske skal man bruge maskinen til vinterbekæmpelse og ønsker nyt eller noget bestemt udstyr, hvilket altid er bedst at montere på en ny maskine, fremfor at bruge mange penge på, at sætte nyt udstyr, på en brugt maskine. 


Hvorfor er jeres maskiner bedre end alle mulige andre? 

- Der findes mange gode maskiner på markedet. Vores læssemaskiner er produceret på de tidligere Terex/Schaeff fabrikker i Tyskland, og derfor er det stadig den samme velkendte kvalitet på både maskine og komponenter. 

Et af kendetegnene ved vores læssemaskiner er, at de er bygget op som store læssemaskiner, men i en kompakt maskine, som derved er enormt kraftfuld, men ikke fylder ret meget, er nem ar manøvrere og kan komme til alle steder. Du får en kraftfuld gummiged, i en minilæssers ”krop” så at sige. 

Vores læssemaskiner holder desuden en rigtig god gensalgsværdi, hvilket også er væsentligt, at have med i sine overvejelser. 


Hvorfor skal man handle hos jer? 

- Det skal man fordi vi har en rigtig god service, hører vi ofte fra vores kunder. Hos os skal man ikke igennem mange led i virksomheden, for at få evt. booket service eller foretaget reparationer ude i marken. Vi har korte kommunikationsveje, og vi har stor respekt for, at vores kunder skal have minimeret driftstop mest muligt. Derfor rykker vi hurtigt, hvad enten det er service, reparationer eller skader, som kan være påført maskinen. 

Ring nu og få en skarp byttepris for din brugte maskine 75 61 83 00



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame