Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Eldreven saxlift giver flere fordele til Nordjysk Lift

26. jan. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Den landsdækkende materieludlejer har endnu engang investeret hos Scantruck A/S, og denne gang en elektrisk lift fra PB Platforms.

Del artiklen:

Den landsdækkende materieludlejer har endnu engang investeret hos Scantruck A/S, og denne gang går virksomheden nye veje med en elektrisk lift fra PB Platforms.

Med 11 afdelinger fordelt over hele Danmark leverer Nordjysk Lift ApS hver dag alle former for materiel til den danske byggebranche. Med mere end 20.000 enheder i kataloget kan kunderne finde alt fra el-værktøj til skurvogne, stilladser og en bred vifte af entreprenørmaskiner.

I mere end 20 år har Nordjysk Lift haft et tæt samarbejde med Scantruck A/S, og senest har virksomheden investeret i en saxlift fra PB Platforms, som Scantruck er forhandler af i Danmark.

Modellen hedder PB 175-19E 4x4 og er drevet udelukkende af et batteri på 625 Ah. Med en platformshøjde på 15,8 meter, en arbejdshøjde på 17,8 meter og en kapacitet på 500 kg er den en værdifuld maskine, når man skal i højden og arbejde uden emission fra en udstødning.

- En god maskine er for os en maskine, som giver værdi for vores kunder. En maskine, som de finder interessant og brugbar, og som betyder, at de vender tilbage til os. Vi skal have de maskiner og det udstyr på hylderne, som kunderne synes giver mening, og så skal der selvfølgelig være en fornuftig økonomi i maskinen for os som virksomhed, siger Jacob Frost Sørensen, adm. direktør i Nordjysk Lift ApS.


Vil give branchefordele

Her spiller Scantruck en vigtig rolle.

- Vi handler en del med Scantruck hvert år. Dels i større pakker 4-6 gange om året, men også når vi eksempelvis har en kunde, som skal bruge en maskine her og nu, og vi ikke har den rette maskine klar. Da kontakter vi Scantruck, om de har en løsning. Så vi er løbende i kontakt med Scantruck, siger Jacob Frost Sørensen.

Forud for investeringen i hver enkelt ny maskine udarbejdes en grundig økonomisk analyse, hvor indkøbspris, forventede forbrugstider, afskrivningstider og mange andre parametre indgår. Her spiller maskinmærket også en væsentlig rolle

- Vi går efter de maskinmærker, hvor vi kan lave den bedste forretning, og nogle mærker er ganske enkelt mere eftertragtede end andre.

- En lift fra PB Platforms synes vi umiddelbart, er en halvdyr maskine at gå ud og investere i. Men vi har en tro på, at den her eldrevne lift med dens mange egenskaber kan give os nogle fordele i branchen. Blandt andet som følge af en dieselfri maskine og den selvnivellerende undervogn, der gør støtteben overflødige. Før købet af vores nye PB saxlift havde vi ikke noget i vores program, som kunne udføre opgaverne på samme måde, siger Jacob Frost Sørensen.


Imødekommer efterspørgsel

Dieseldrevne lifte har været i branchen i mange år, og efterspørgslen er fortsat stor. Men tiderne skifter, og Nordjysk Lift er klar.

- Vi oplever en større og større efterspørgsel på saxlifte og meget gerne eldrevet, som den nye er. Der er vi bare nødt til at imødekomme den efterspørgsel, hvis vi vil være med i markedet. Kunderne er typisk inde og arbejde i byerne med renoveringsopgaver, nybyggerier, lidt højere huse, indendørs i industrihaller m.m. Der skal vi være klar til at kunne levere eldrevne maskiner, herunder også en saxlift, siger Jacob Frost Sørensen.

I skrivende stund har den nye PB 175-19E 4x4 hjemme i Hjørring, men for alle maskiner i Nordjysk Lift gælder det, at de er tilgængelige for alle kunder landet over, uanset hvilken afdeling de står i.

- Alt materiel kan flyttes. Der er intet materiel, som er låst fast i en bestemt afdeling. Ringer de fra København og skal bruge en maskine i morgen tidlig, og den eneste ledige står i Hjørring, så finder vi en løsning, så den kommer til København i tide, understreger Jacob Frost Sørensen.


Billedtekster:

1. Nordjysk Lift har investeret i en ny PB Platforms saxlift model PB 175-19E 4x4 fra Scantruck A/S.

2. Liften er udelukkende batteridrevet, hvilket gør den ekstra interessant ved opgaver inde i bygninger eller i byer med miljøzoner.

3. PB 175-19E 4x4 har en platformshøjde på 15,8 meter, en arbejdshøjde på 17,8 meter og en kapacitet på 500 kg.

4. I skrivende stund står den nye lift i afdelingen i Hjørring, men er tilgængelig for kunder i hele landet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame