Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

JMM flyttede ind i sit nye domicil på trailere

16. apr. 2021 | Indrykket af Johs. Møllers Maskiner A/S

Hverdag hos Johs. Møllers Maskiner ved Sydmotorvejen efter flytning løbende over to måneder

Del artiklen:

Der er 1700 meter fra JMM Groups tidligere adresse på Industrivej i Rønnede til det nye sjællandske hovedkvarter ved Sydmotorvejen. Turen kan klares til fods på 20 minutter, vurderer Google Maps. I bil tager det fire minutter. Med trailer måske en anelse mere. 

Det véd medarbejderne hos JMM, også kendt som Liebherr-importøren Johs. Møllers Maskiner A/S, rigtig meget om. Da det nybyggede domicil stod færdigt, var der allerede gang i flytningen af stort og småt. Maskinerne tog en vognmand sig af. Men ellers blev projektet klaret med trailere.


Traileren på krogen

”Vi havde trailere på krogen i et par måneder. Så havde vi det hele med, og det var gået nemt og stort set smertefrit. Ind på værkstedet med det hele, og så fordelte vi ud til resten af huset derfra. Vi holdt normal drift på værkstedet, bortset fra en uges tid. Alle 13 udekørende montører fortsatte uanfægtet med at servicere kunderne”, fortæller aftersales-manager Thomas Fjordhøj. Som servicechef havde han en central rolle i ”projekt flytning”.

”Det lykkedes os faktisk at flytte et helt maskinfirma til mere end tre gange så meget plads, uden brug af flyttefolk”, siger han.


50 år på Industrivej

Mission completed. Det er blevet hverdag i JMM Groups nye 2250 kvadratmeter plus en koldhal på 800 kvadratmeter under tag på den nye adresse, Symbiosen 3-5. Lokaliteten og postnummeret er uændret 4683 Rønnede, hvor Johs. Møllers Maskiner nåede at bo på Industrivej i hele 50 år. 

Nu har firmaet Tzacho med hovedadresse i Hadsten i det jyske etableret østdansk afdeling i de tidligere JMM-lokaler. Tzacho forhandler og servicerer pumper, gravekasser, funderingsudstyr og hydraulisk udstyr. 

”Vores administration ligger fortsat i hovedkvarteret i Horsens, men vi har benyttet nybyggeriet og flytningen til at rykke JMMs hovedlager til Rønnede. Her har vi nu undervogne og andre store dele. I Horsens bygges i stedet et nyt lager inde på selve værkstedet, hvor vi fortsat kan servicere kunderne i hverdagen”, siger Thomas Fjordhøj.


Gummihandske-problem

For det nye JMM-hus i Rønnede gælder det derfor salg, service og reservedele med fokus på Sjælland, øerne og for service tillige det sydlige Sverige.

”Heldigvis har vi klaret hele flytningen uden at mærke noget til corona. Lige bortset fra et lidt underligt problem. En overgang havde vi vanskeligt ved at skaffe gummihandsker af tilstrækkelig kvalitet til montørerne. Det har vi nu også fået løst”, fortæller Thomas Fjordhøj.  


1.

Aftersales-manager Thomas Fjordhøj kan glæde sig over vel gennemført flytning med trailere på krogen til det nye JMM-domicil for Østdanmark.

2.

Hver af de udekørende montører har en kasse på lageret med forsyning af de dele, der er nødvendige til dagens program. Thomas Fjordhøj tjekker, at der er fyldt rigtigt op.

3.

Flytning til nyt er også ensbetydende med helt nye værkstedsfaciliteter.

4.

Beliggenheden lige ud til Sydmotorvejen giver et flot udstillingsvindue for Liebherr-maskinerne.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame