Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Gik du glip af vores live online demonstration af Connex BIM?

28. apr. 2021 | Indrykket af RIB Software

Connex BIM – Bring din 3D model til live på byggepladsen!

Del artiklen:


Vi er meget begejstret for at kunne demonstrere vores interaktive 3D BIM-viewer!

Connex BIM er vores interaktive BIM-viewer, der giver dig mulighed for at bringe 3D-designmaterialet til live på dit byggeprojekt. Dette betyder, at du kan integrere din 3D-model med dit designmaterialet, som er leveret af arkitekter og ingeniører på projektet, og også integrere 3D-modellen med alle de processer, du har oprettet i Connex Process Mangement. Dette betyder også, at du straks kan forbinde dine workflows direkte til objekter i 3D-modellen for at sikre, at du har al projektinformation bundet til dette fælles informationsregister, som 3D-modellen skal være til projektet.


Se vores live online launch webinar, hvor Michael Baker, Senior Business Consultant hos RIB Software, guider dig igennem Connex Construction Cloud.


Hvordan skaber Connex BIM værdi?

Med vores Connex interaktive 3D BIM viewer kan du let, hurtig og effektiv opsamle on-site data fra projekter uanset om du arbejder med 2D tegninger eller 3D modeller. 

Upload dit 2D eller 3D materiale til Connex BIM og stil projektets tegnings- og model-materiale til rådighed for alle projektdeltagere. Du har dermed det optimale grundlag for, at du og dine projektkolleger kan træffe de rette beslutninger i projektet – uanset om det sker på kontoret eller på byggepladsen. 

Regulativerne i AB18 og ABR18 stiller klare krav til, at dokumentation af ændringer i projektmaterialet skal være til rådighed. 

Og netop at håndtere og opsamle projektændringer via interaktive workflows, løser udfordringen med at sikre en struktureret og ensrettet proces. Nu kan du styre opgaveløsningen og samle dokumentationen og gøre den tilgængelig i ét samlet system – Connex. 

Connex BIM integrerer workflows og projektets materiale – uanset om der er tale om 2D eller 3D materiale – og du opnår en væsentlig forenkling af projektarbejdet. Som en ekstra fordel har du projektdata samlet et sted og tilknyttet det aktuelle projektmateriale. Dermed er projektdeltagerne klædt på til at kunne træffe de rette beslutninger på byggepladsen.  


Én platform til at forbinde data, workflows og teams – Connex Construction Cloud

Brug Connex Construction Cloud på alle dine byggeprojekter. Connex nedbryder siloer mellem softwareapplikation og kommunikation – helt fra den indledende fase af projektet til aflevering, så du kan bygge med mindre risiko og bedre bundlinje. Strømlin dine workflows, styr dit projekt og standardiser dit arbejde på byggepladsen. Connex giver dig mulighed for problemfrit at samarbejde og levere projekter til tiden og inden for budgettet!


Vil du gerne vide mere om Connex BIM og hvordan det kan skabe værdi for dit byggeprojekt?

FÅ ADGANG TIL VORES ONLINE DEMONSTRATION AF CONNEX BIM HER


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame