Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Ekstra power til Scantrucks Smart Construction-afdeling

28. jun. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Benjamin Stub er tiltrådt som maskinstyringsdatakonsulent i Scantrucks Smart Construction-afdeling.

Del artiklen:

Benjamin Stub er tiltrådt som maskinstyringsdatakonsulent i Scantrucks Smart Construction-afdeling, som arbejder med udvikling af og rådgivning om maskinstyringsdata for maskinførere, landmålere og projektledere. Her er han blevet medlem af Scantrucks maskinstyringsteam af Smart Construction-specialister.

Benjamin Stub skal især lave data til projekter for maskinstyringskunder i samarbejde med maskinstyringsdatakonsulent Per Amorsen.

Scantrucks nye datakonsulent er 33 år og bor på Midtfyn. 


Der stod en GPS

Han er udlært anlægsstruktør hos entreprenørfirmaet Marius Pedersen A/S med bronze i den afsluttende prøve. Efter nogle år, først som rørlægger og efterfølgende som gravemaskinefører hos Marius Pedersen, rykkede han til Entreprenørfirmaet Ollerup som rørlægger og holdformand. Firmaet havde en GPS stående, og med support lærte Benjamin Stub sig selv at håndtere teknologien. 

Det førte til et skift til Arkil A/S med GPS og maskinstyring på dagsordenen for Benjamin Stub, som blev tekniker med håndtering af data for det store entreprenørfirma.

Hos Scantruck skal han både lave data og hjælpe kunderne på vej i Smart Construction-universet, hvor Scantruck er helt i front som dansk importør af Komatsu-entreprenørmaskiner og Topcon-maskinstyringssystemer. Smart Construction-afdelingen giver maskinkunderne mulighed for at samle entreprenørmaskinernes store kræfter og den avancerede teknologi under ét tag.



Billedtekst:

Benjamin Stub – ny datakonsulent hos Scantruck.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame