Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

SDK leverandør fejrer 30 års jubilæum på Bauma

11. mar. 2019 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

Promove’s 30 år i nedbrydningsbranchen fejres med lancering af nye produkter

Del artiklen:

Promove’s 30 år i nedbrydningsbranchen fejres med lancering af nye produkter på verdens største Messe inden for Construction,
Bauma, der løber af stablen 8. til 14. april 2019.

Italienske Promove leverer nedbrydningsudstyr til S.D. Kjærsgaard, som nu kan se frem til lanceringen af den nye CF serie, CF130 og FMK2000 på årets Bauma messe.  

CF130 er den nye kompakt designede betonknuser med en vægt på 1300 kg. Den er ekstremt manøvrerbar (1,7 meter total længde) designet som en enkelt kompakt blok uden svejsning mellem krop og fast kæbe for at give større robusthed til knusestrukturen. Den er designet med udskiftelige tænder i stedet for tidligere faste plader, hvilket medfører en reduktion af vedligeholdelsesomkostningerne og giver mulighed for udskiftninger direkte på jobstedet. CF130 har tre rækker af to tænder hver, hvoraf den centrale er forskudt og sænket, der tillader afskæring af materialet før knusningen. Den har en maksimal åbning på 500 millimeter, der gør det muligt at knuse mere materiale. 

Multifunktionsknuseren FMK2000 er den nyeste innovation af Promove R & D. Den innovative knuser giver mulighed for at ændre de forskellige typer kæber på en hurtig måde direkte på jobstedet. Systemet med udskiftning af kæber er halvautomatisk og det er designet til at muliggøre et let, hurtigt og sikkert kæbeskifte på meget kort tid. Den samlede struktur sammen med den forskellige type nedrivning kit er lavet med anti-slid materiale til en samlet vægt på 2000 kg. 

Det bliver nogle spændende dage på Bauma, hvor flere SDK samarbejdspartnere har stand med nye produkter heriblandt Case Construction, Dieci, Mikasa, Messersi samt Promove med sit 30 års jubilæum. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame