Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Eksklusiv offentliggørelse af nye teleskoplæssere på BAUMA 2019

4. apr. 2019 | Indrykket af S.D. Kjærsgaard A/S

S.D. Kjærsgaard leverandør DIECI løfter sløret for splinternye teleskoplæssere på Stand FS 1007/1.

Del artiklen:

Dieci har designet og produceret teleskoplæssere siden 1982 og har stor erfaring indenfor byggebranchen og landbrugssektoren. Den store succes, der gør dem markedsledende i flere lande, skyldes efter egen overbevisning deres evne til at forstå og imødekomme kundernes forskellige behov.   

På Bauma 2019 udstilles de bedste modeller i Construction serien med blandt andet Apollo, Dumper, Pegasus og Hercules, som også er at finde på det danske marked under S.D. Kjærsgaards store udvalg. Endvidere præsenteres en eksklusiv forhåndsvisning af de nye teleskoplæssere ICARUS 50.18 GD og DEDALUS 30.9 GD. 

Disse køretøjer er udstyret med GD kabine (Giugiaro Design kabine), der har fokus på komfort, alsidighed, simpelt brug, højt sikkerhedsniveau og lave krav til vedligeholdelse. Enkeltheden og intuitionen i kabinen er opnået ved en afbalanceret fordeling af instrumenter, styresystemer, betjeningsanordninger og sikkerhedssystemer. 

Det fuldt integrerede elektroniske styresystem er en eksklusiv Dieci funktion. CANBUS-systemet giver optimale arbejds- og sikkerhedsforhold ved hjælp af dybdediagnostik og data der vises i realtid på en ny 7 tommer LCD skærm, så operatøren nemt kan holde styr på de oplysninger, der er nødvendige for at håndtere teleskoplæsseren. Desuden er de nye modeller udstyret med en kraftig Kubota Stage 4 motor. Alt dette gør teleskoplæsserne ekstremt pålidelige og anvendelige til alle slags opgaver. 

Bauma vil også danne ramme for præsentationen af APOLLO 20.4, et ekstremt kompakt køretøj, der er egnet til at arbejde i smalle rum uden kompromis med ydeevne, rumlighed og komfort.  

S.D. Kjærsgaard vil i samarbejde med Dieci gøre Bauma til en begivenhedsrig oplevelse for de mange besøgende.  


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame