Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Jysk entreprenør hjem fra Bauma med seks ekstra tons

25. apr. 2019 | Indrykket af Maskiner A/S

Jens Jørgensen fra Østbirk er blandt de mange der har skiftet fra Schaeff til Yanmar

Del artiklen:

Entreprenør Jens Jørgensen i Østbirk priser sig lykkelig for, at der ikke var direkte levering, da han gav håndslag med salgschef Tommy Bergmann fra Maskiner A/S på entreprenørmessen Bauma i München. Det er nemlig ikke sådan lige at skulle have ekstra seks tons håndbagage med til Danmark.

De seks tons Yanmar SV60 midigraver leveres efterfølgende, og dermed er Jens Jørgensen en blandt ganske mange, der har taget rigtig godt imod Maskiner A/S som ny importør og forhandler af de japanske entreprenørmaskiner. Den 1. marts etablerede det nu tidligere Maskinhuset A/S og JMM-selskabet Stemas i fællesskab Maskiner A/S med Yanmar på menukortet.

”Tidligere stod der jo Schaeff på maskinerne, men ændringen til Yanmar er gået helt perfekt. Gamle Schaeff-kunder har taget rigtig fint imod Yanmar-maskinerne. Og vi har fået en god velkomst af mange af de maskinfolk, der i forvejen kørte Yanmar. I løbet af blot en god månedstid er rigtig mange konverteret til Yanmar”, fortæller Tommy Bergmann.

 

God velkomst

Det blev også til en hjertelig velkomst til de nye Yanmar-folk fra Maskiner A/S-afdelingerne i Horsens og Slagelse på Bauma. Her kom de i godt selskab med mange udenlandske kolleger og blandt masser af gule Yanmar-maskiner. Samtidig fandt også mange danske besøgende på verdens største entreprenørudstilling ind på standen for en snak. Eller som i entreprenør Jens Jørgensens tilfælde: For at købe sig en maskine med hjem. Men altså vel at mærke til levering fra Horsens.

De gule japanere har i øvrigt skabt øget travlhed hos Maskiner A/S, som den 1. maj siger velkommen til en ny sælger i Jylland, og som tillige har en ny mand på vej til salgsstyrken på Sjælland.

 

Billede:
Entreprenør Jens Jørgensen fra Østbirk (til venstre) stak på næven med salgschef Tommy Bergmann (til højre) på en splinterny Yanmar SV 60 gravemaskine i München. Maskiner A/S klarer leveringen senere, så Jens Jørgensen slap for at have de seks tons med hjem i flyveren som håndbagage.

Læs artiklen på vores hjemmeside her ----> https://www.maskiner-as.dk/dk/aktuelt/jysk-entreprenoer-hjem-fra-bauma-med-seks-ekstra-tons/ 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame