Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

DEN MEST ALSIDIGE 8 TONS GRAVEMASKINE PÅ MARKEDET

8. aug. 2019 | Indrykket af Maskiner A/S

Dertil kommer power, smidighed og præcision!

Del artiklen:

Yanmars 8,1 tons gravemaskine, Yanmar ViO80-1 , er nok en af markedet mest alsidige maskiner. Udover at den er enormt kraftfuld, så har den også stor gravedybde, god plads i komfortkabinen på trods af, at den også har zerotail bagende. Den tilbyder let og fleksibel manøvrering, samtidig med et 360 graders udsyn fra kabinen. 

Interiør: Kabinen er udstyret med super komfortkabine med blandt andet luftaffjedret førersæde, aircondition og radio. Dertil har maskinen LCD interface display med mange funktioner. 

Eksteriør: Denne 8,1 tons gravemaskine er udstyret med minibom med 2000 mm stikarm, to dobbeltvirkende proportionale olieudtag med justerbar oliemængde via potentiometer og låsehydraulik for hydraulisk hurtigskifte, Slangebrudsventiler på bom- og stikarmscylinder samt endedæmpning af bomcylinder. 

VIPPS hydrauliksystem (ViO Progressiv 3-Pumps System) 

Dozerblad, 2 speed undervogn samt mulighed for både gummibælter, stålbælter og pads. 

Denne gravemaskine er helt idéel til større entreprenør- og graveopgaver og begår sig særligt godt på trange og bebyggede arealer, særligt pga. dens zerotail bagende. Og i Yanmar regi, kan man godt regne med at en zerotail er en ZEROTAIL, altså krøjer hele kabinen med sikkerhed indenfor undervognsbredden. 

Den fungerer godt i stort set al slags terræn og med al slags udstyr, og særligt det ultra præcise VIPPS hydrauliksystem, er den som en drøm at arbejde med. 

Vi har en DEMO model stående, og hvis du ikke kender denne 8 tons endnu, så anbefaler vi at du kigger forbi og prøver den! FIND OS HER 

Denne ViO80-1 tilbydes til omgående levering - SE FLERE BILLEDER AF MASKINEN HER 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame