Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

Nye Hitachi gravemaskiner leveret med 2.100 km afstand i Grønland

28. aug. 2019 | Indrykket af H.P. Entreprenørmaskiner A/S

Qaqortoq Entreprenørforretning ApS har fået leveret nye Hitachi maskiner.

Del artiklen:

”Det sker med jævne mellemrum, at vi leverer flere maskiner til samme kunde og på samme tid, men det er dog sjældent, at de som her bliver leveret med mere end 2.100 km. afstand i luftlinje”, siger produktchef Kurt Hansen fra H.P. Entreprenørmaskiner.

Qaqortoq Entreprenørforretning startede i april 1994. I dag er firmaet en af Sydgrønlands største entreprenørvirksomheder og udfører alle former for entreprenøropgaver. 8,9 tons Hitachi ZX85USB-5A  er leveret til Qaanaaq i Nordgrønland, hvor den arbejder med mole/pierbyggeri. sammen med den øvrige maskinpark bestående af 2 Hitachi gravemaskiner: ZX350LC-6, ZX135US-5B. 2 Hitachi gummihjulslæssere: ZW250-6, ZW180 og dumperen Bell B30D.

Den anden nye maskine Hitachi ZX350LC-6, der har en maskinvægt på 36,3 tons, er i gang med udgravning til byggeri i Nanortalik, hvor den får hjælp af en Hitachi ZX65USB-5A gravemaskine og Hitachi ZW180 gummihjulslæsser.

25 minusgrader er ingen hindring
H.P. Entreprenørmaskiner har siden 1981 haft en afdeling i Grønland og har et stort kendskab til landet og de ekstreme klimaforhold, som maskinerne skal kunne arbejde i: ”De barske vejrforhold i Grønland i vinterhalvåret, er ikke en hindring for at arbejde på projekterne. Hitachi maskinerne, og de avancerede komponenter, er produceret til at modstå ekstreme forhold. Også selvom temperaturen kommer ned omkring 25 minusgrader”, forklare Kurt Hansen, der var i Nanortalik ved leveringen af den nye Hitachi ZX350LC-6, hvor maskinfører Bjarne Simonsen og Direktør Benny Larsen glade og tilfredse fik overleveret den nye maskine.

Hitachi ZX85USB-5A  

  • Arbejdsvægt: 8,9 tons
  • Gravedybde: 4510 mm
  • Rækkevidde: 7560 mm
  • Aflæsningshøjde: 5080 mm

 Hitachi ZX350LC-6

  • Arbejdsvægt: 36,3 tons
  • Gravedybde: 7380 mm
  • Rækkevidde: 10890 mm
  • Aflæsningshøjde: 7240 mm

Se mere om Hitachi gravemaskinerne her  


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame