Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Nyheder

En bestseller og en amerikaner opfører fabrikshal i Balling

27. feb. 2020 | Indrykket af Scantruck A/S

Ole Ibsen A/S har investeret i den populære Manitou MT1840A ST4 teleskoplæsser samt en GMG saxlift.

Del artiklen:

Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S har investeret i den populære Manitou MT1840A ST4 teleskoplæsser samt en saxlift fra amerikanske GMG.

En investering i en entreprenørmaskine handler sjældent kun om maskinen og dens egenskaber. Det handler i høj grad også om den samlede pakke, som forhandleren kan tilbyde i form af faglig viden, den rette pris og service set up, når maskinen er handlet.

Samlet set udgør det et helhedsbillede af forhandleren, og det billede har afgørende betydning for entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S, når de investerer i nye maskiner.

- Vores kriterier hedder blandt andet pris og sikkerhed. Den største udfordring for os ved investeringer er, om maskinen kan køre nok timer årligt til, at det kan betale sig at købe. Eller om det økonomisk ville være bedre for os at leje. Når vi køber, er det noget, som vi er sikre på skal køre i mange år. Derudover vurderer vi hele firmaet bag maskinerne, deres omdømme og deres serviceniveau. Den del fylder nok 80 procent hos os, siger Jens S. Jepsen, direktør i Ole Ibsen A/S.

- Vi har tillid til Scantruck som virksomhed, og at deres produkter er i orden. Det er vores erfaring gennem mange års samarbejde med Scantruck. Når noget går galt, eller der er noget, man skal have præciseret i håndteringen, eller ny teknik i maskinerne som vi skal lære bedre at kende, så er Scantruck der med det samme, understreger han.


Skal arbejde i højderne

Siden 1973 har entreprenørfirmaet bygget for erhverv, landbrug og private med høj kvalitet som fokuspunkt. Firmaet beskæftiger i dag 45 medarbejdere, og et af de aktuelle projekter er opførelsen af en stor fabrikshal for virksomheden NC Nielsen i Balling nord for Skive.

Her knokler to af virksomhedens nyeste investeringer - en Manitou teleskoplæsser model MT1840A ST4 og en GMG saxlift model 2646ED.

- Vi har mange af vores projekter, hvor vi har behov for at sende folk i højden. Ved opførelsen af de forskellige typer byggerier kan vi udføre montagearbejde 12-18 meter oppe, og her skal vores maskiner kunne levere den ønskede rækkevidde, siger Jens S. Jepsen.

Det er især Manitou teleskoplæsseren med sin løftehøjde op til 18 meter, der gør en forskel i arbejdsdagen, og har gjort det siden leveringen i sommer. I forvejen har Ole Ibsen A/S fire Manitou teleskoplæssere. 

- Desværre måtte vi vente på leveringen af vores nye lift fra fabrikken. Men Scantruck stillede en anden lift til rådighed i hele perioden, siger Jens S. Jepsen, hvis nye GMG2646ED stemplede ind hos NC Nielsen projektet mandag i uge 7.


Bestseller

At valget faldt på Manitou MT1840A ST4, overrasker ikke Per Lindenborg, produktchef for Manitou hos Scantruck A/S. Maskinen er den model i Manitous MT serie, som har den største løftehøjde og rækkevidde, og med en kapacitet på fire tons er den interessant for mange faggrupper.

- Model 1840 er en klar bestseller for os, når vi snakker Manitou med kurv. Det er en gængs og alsidig maskine til alverdens opgaver. Mange byggefirmaer køber dem, mens andre faggrupper lejer dem, siger Per Lindenborg og fortsætter:

- Der medfølger pallegafler ved salg, men den anvendes oftest med mandskabskurv. Ni ud af ti kunder hos os bestiller kurven med, og da monterer vi radiostyret fjernbetjening.

Den maksimale rækkevidde med teleskoplæsseren opnås med en 365 kg kurv. Elektronikken i maskinen overvåger belastningen og lukker ned, hvis vægtgrænsen overskrides. Alternativet er en 1.000 kg kurv, hvis man kan leve med en kortere rækkevidde.

Saxliftene fra amerikanske GMG er hovedsageligt udviklet til arbejde på et plant underlag på grund af den lave frihøjde, om end de største modeller også kan leveres med kraftigere hjul og støtteben.

- GMG er en amerikansk producent, som vi har forhandlet i et år, og vi oplever for tiden en forholdsvis stor interesse for saxlifte, siger Per Lindenborg.


Billedtekster:

1. Manitou teleskoplæsseren MT1840A ST4 er en absolut bestseller i MT-serien hos Scantruck. Nu har et nyt eksemplar fundet vej til Ole Ibsen A/S.

2. Uanset om det er landbrugs- eller erhvervsbyggerier skal medarbejderne ofte arbejde i højden, og her er teleskoplæsseren med sin mandskabskurv et stort aktiv.

3. Den elektriske saxlift model 2646ED fra GMG har Scantruck ligeledes leveret til Ole Ibsen A/S.



OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer

reklame