Abonnementsartikel

På Pon Equipments stand vil man kunne finde den nye udgave af Cat 323, der har Danmarkspremiere under messen.

Hvad der helt præcist kommer til at ske på standen for at markere den nye gravemaskines indtog i Danmark, holder Pon Equipment for sig selv. Det må man opleve på standen, de dage messen kører, lyder det fra Pon.

Til gengæld åbner Pon Equipment gerne døren på klem, når talen falder på det gennemgående tema under messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og det er teknologi.

Teknologisk udvikling

Scenen er sat, og når tæppet går op, vil gæsterne opleve, at de udstillede maskiner er spækket med teknologi. Og det gælder ikke mindst også for den nye Cat 323.

Maskinen har indbygget vejesystem, og med mulighed for eksempelvis 3D grade assist og sving assist samt e-fence, så tilbyder gravemaskinen en helt ny og unik maskinføreroplevelse. Med øget sikkerhed, højere produktivitet og lavere driftsomkostninger.

- Alt det og meget mere kan gæsterne høre meget mere om på vores stand. Men vi holder også hver dag et 20 minutters oplæg i E&H messens såkaldte Førerhus. Her præsenterer vi mange af de nye moderne teknologier, der er integreret i de kommende gravemaskiner fra Cat, siger produktchef Bo Mikkelsen, Pon Equipment.

Ny kundeportal

Hvor kører maskinerne? Hvor mange timer har de kørt? Hvornår skal de have det næste serviceeftersyn? Også det får et slag med tryllestaven, som i det her tilfælde hedder my.cat.com. En helt ny kundeportal, hvor kunderne én gang for alle kan skabe sig et overblik over alle deres maskiner. I et telt på Pon Equipments stand fortæller serviceafdelingen, hvad kunderne får ud af at bruge my.cat.com.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som entreprenør handler det om at få lavet mest muligt for så få udgifter som muligt. Men det er lettere sagt end gjort.

- Der er mange faktorer, der kan påvirke produktivitet og effektivitet. Det kan være tomgangstid, køreteknik, valg af udstyr, konfiguration af maskinen og især hvilken teknologi, man benytter sig af. Vi vil vise, at vi er der for kunderne. At vi er i øjenhøjde med dem. Eller rettere i "jordhøjde". Og vi kommer til at demonstrere teknologierne i de udstillede maskiner både på demo-området og på vores egen stand. Begge steder kan gæsterne prøvekøre vores maskiner. Samtidigt stiller vi også med hele vores salgs- og service set-up, så gæsterne kan komme ind og hilse på både maskinsælgere, værkstedsformænd, reservedelssælgere og produktspecialister, siger salgs- og marketingdirektør, Michael Bahn Jørgensen.