Recover Nordic har styrket kapaciteten på industri- og kloakservices ved erhvervelsen af virksomheden JK Kloakservice i Mørkøv.

JK Kloakservice, der har eksisteret siden 1998, er blevet købt af den danske afdeling af Nordens største industri- og skadeservicekoncern, Recover Nordic Group.

JK Kloakservice udfører alle former for serviceopgaver inden for kloak inklusiv TV-inspektion for såvel erhvervs- som privatkunder. Desuden udføres alle former for højtryksspuling og slamsugning for blandt andet entreprenørbranchen.

- Med opkøbet af JK Kloakservice får vi tilført en stor ekspertise og kapacitet inden for et bredt spektrum af kloakserviceydelser, herunder TV-inspektion af kloakrør. Endvidere styrker vi vores kapacitet yderligere inden for den tungere industriservice. JK Kloakservice er anerkendt i markedet for høj kvalitet og god kundeservice, og passer godt ind i vores virksomhedskultur. Opkøbet af JK Kloakservice er et perfekt strategisk match til vores tidligere opkøb af Sydslam A/S, siger administrerende direktør i Recover Nordic, Danmark, Kim Steendahl.

- Vi glæder os meget over salget til netop Recover Nordic. Det giver os nu mulighed for at udvikle JKK som virksomhed og ikke mindst udvide vores marked. Ved at blive en del af en større virksomhed får vi også en række nye services, både inden for skade- og industriservice, som komplimenterer vores nuværende forretning, og som vores kunder vil kunne drage stor nytte af, siger ejer af JK Kloakservice, Johnny Petersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Indledningsvis vil JK Kloakservice fortsætte som et selvstændigt datterselskab til Recover Nordic. Ledelse og medarbejdere i JK Kloakservice vil fortsætte uændret, ligesom der ikke er planlagt nogle ændringer på JK Kloakservices nuværende lokaliteter i Vestsjælland.