Kloakvirksomheden FKSSlamson fra Odense krydser igen Lillebælt med opkøbet af Bøgballe TV-inspektion i Hedenseted.

Bøgballe TV-inspektion bliver en del af FKSSlamson, skriver FKSSlamson i en pressemeddelelse.

- Vi køber os ind i en mindre virksomhed, hvor der aldrig nogensinde bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er helt afgørende parametre i et marked med stor konkurrence. Med sammenlægningen får vi et stærkt fundament i det øst- og midtjyske marked, forklarer Michael Nielsen, adm. direktør hos FKSSlamson.

Bøgballe TV-inspektion holder til i Hedensted og blev etableret i 1986. FKSSlamson A/S er etableret i 1954 og beskæftiger flere end 160 ansatte.

Måtte sige nej til ordrer

Bøgballe-TV udfører TV-inspektion for en række kommunale forsyningsselskaber, entreprenører samt private husejere. Ejer Søren Arenkild og de tre medarbejdere fortsætter deres nuværende virke i det nye set-up og på samme adresse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har altid haft travlt i firmaet og gennem de senere år har vi været nødaget til at sige nej til en række opgaver, fordi det ikke har været muligt at hente kvalificerede TV-operatører, siger Søren Arenkild.

FKSSlamson beskæftiger med købet af Bøgballe TV-inspektion flere end 160 medarbejdere fordelt over hele landet.

- Nu får Bøgballe TV-inspektion den store fordel, at de både kan agere som en lille lokal enhed her fra Hedensted eller operere som en stor enhed, hvor de trækker på yderligere kompetencer fra hovedkontoret i Odense eller de andre afdelinger og derved servicere flere og større kunder. Det er nu også muligt at byde ind på rammeaftaler hos forsyningsselskaberne, forklarer Michael Nielsen