Abonnementsartikel

Danmarks største VVS-grossist, Brødrene Dahl, underskriver ny og udvidet aftale med landets største husproducent, HusCompagniet.

HusCompagniet vil i 2019 opføre 1500 nye huse, eller i gennemsnit syv huse hver eneste arbejdsdag. For at sikre at alting kører på skinner, har HusCompagniet valgt at indgå en ny rammeaftale med Brødrene Dahl, som løber til og med 2020.

De to virksomheder indledte deres samarbejde i 2013. Det langvarige samarbejde har betydet, at Brødrene Dahl og HusCompagniet sammen har udviklet standardpakker med faste sortimenter for at blive endnu skarpere og sikre en hurtigere gennemløbstid, ligesom både leveringstid og omkostninger holdes til et minimum, fordi 80 procent af leverancerne er de samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er fundamentalt for vores forretning, at der er styr på logistikken, og leveringerne sker som aftalt, så vores håndværkere kan regne med, at materialerne er der, når de skal bruge dem. Vi tror på, at nøglen til succes ligger i at være effektive med en sans for kvalitet, og hos Brødrene Dahl ved vi, hvad vi får. Med den enorme efterspørgsel markedet har for vores typehuse, er det vigtigt, vi er tæt på hele processen, så mindst muligt overlades til tilfældighederne. Derfor giver det god mening at forlænge samarbejdet med Brødrene Dahl, der har et af branchens absolut stærkeste logistiskkoncepter, siger Nikolaj Virenfeldt Møller, indkøbschef i HusCompagniet.

Det er fundamentalt for vores forretning, at der er styr på logistikken, og leveringerne sker som aftalt, så vores håndværkere kan regne med, at materialerne er der, når de skal bruge dem.

Indkøbschef Nikolaj Virenfeldt Møller

HusCompagniet

Aftale udvides med kloak & vand

Den nye rammeaftale er udvidet til ikke kun at gælde VVS-materialer, men også vand & kloak. Hvor det førhen var op til den enkelte kloakmester at købe ind lokalt, hjælper den nye aftale HusCompagniet med at holde en høj standard.

- Vi er i Brødrene Dahl super glade for at følge HusCompagniet på deres vækstrejse. Det er en stor og vigtig ordre for Brødrene Dahl, og en blåstempling af det gode samarbejde vi nu har haft siden 2013, hvor begge parter har lagt et utrolig højt kvalitetsniveau for dagen. Med den nye aftale til 2020 får vi mulighed for at tilrettelægge og styre leveranceflowet med endnu større sikkerhed, siger salgsdirektør i Brødrene Dahl, Søren Lisberg Andersen.