Abonnementsartikel

SDK-afdeling i Karlslunde udvides med stor ny bygning, der skal fungere som showroom for de mange besøgende på Sjælland

For mindre end et år siden åbnede S.D. Kjærsgaard afdeling på Sjælland med fokus på kvalitetsprodukter til hele entreprenørbranchen. På grund af efterspørgslen fra de besøgende bliver afdelingen allerede nu udvidet, så den kan danne ramme for det store udvalg af entreprenørmaskiner. Udover Case Construction vil der udstilles italienske teleskoplæssere fra Dieci, der er markedsledende i flere lande heriblandt Norge, stærkt japansk produceret komprimeringsmateriel fra Mikasa, som ligger nummer et i Japan og USA, nedbrydningsudstyr fra Promove i naturlig forlængelse af CASE samt Messersi maskiner til anlæg.

Vigtig tilstedeværelse

Administrerende direktør fra S.D. Kjærsgaard, Palle Kjærsgaard, og administrerende direktør fra Svend Aage Christiansen A/S, Svend Aage Christiansen, er ved at lægge de sidste kræfter i projektet og er forhåbningsfulde på vegne af kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sjælland er et stort og interessant marked, også for SDK med mange eksisterende og potentielle kunder. Derfor er det vigtigt for os at være fysisk til stede i form af en afdeling med udstillingsmaskiner og medarbejdere, der kan tage godt imod de besøgende.

Adm. direktør Palle Kjærsgaard

S.D. Kjærsgaard

- Sjælland er et stort og interessant marked, også for SDK med mange eksisterende og potentielle kunder. Derfor er det vigtigt for os at være fysisk til stede i form af en afdeling med udstillingsmaskiner og medarbejdere, der kan tage godt imod de besøgende. Vi vægter service og kundepleje utroligt højt og derfor bruger vi tid og kræfter på at gøre afdelingen i Karlslunde så kundevenlig og tilgængelig som mulig, fortæller Palle Kjærsgaard og fortsætter

- Ligeså har kunderne taget godt imod Vores service koncept, med ét nummer til det hele

Showroomet forventes at stå færdig i løbet af maj 2019.