BKH Gruppen har skaffet sig en ny topchef, der har erfaring fra blandt andet MT Højgaard og Aarsleff.

Jesper Nordby er ny administrerende direktør for entreprenørselskabet BKH Gruppen i Greve. Jesper Nordby har mange års ledelseserfaring og branchekendskab fra bygge- og anlægsbranchen, hvor han senest var koncerndirektør i MT Højgaard indtil afskedigelsen sidste år. Før det havde han i en årrække forskellige stillinger i Aarsleff, blandt andet som administrerende direktør i Aarsleff Bygg och Anläggnings AB i Malmø, Sverige, som han også var med til at etablere på det svenske marked.

Siden gennemførelsen af den nye koncernstruktur i 2011 har BKH Gruppen arbejdet strategisk, intenst og målrettet på at videreudvikle og udnytte synergierne mellem de enkelte forretningsområder for at få en virksomhed, der i dag også varetager større anlægs- og byggeopgaver.

Ledelsen traf senere en strategisk beslutning om at tilføre BKH Gruppen yderligere ledelsesmæssige ressourcer, der skulle have erfaring fra større virksomhedsorganisationer og som dermed kunne bidrage til at videreudvikle og lede BKH Gruppen ind i fremtiden.

Ansættelsen af Jesper Nordby skal derfor ses som en naturlig videreførelse af BKH Gruppens forretningsstrategi og målsætning, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ejer træder i baggrunden

Jesper Nordbys primære arbejdsopgaver som administrerende direktør bliver at sikre kontinuitet og stabilitet i BKH Gruppen og tage del i den fremtidige forretningsudvikling, der er nødvendig, for at opnå en markedsmæssig placering, som er i overensstemmelse med den vedtagne forretningsplan for vækst og indtjening.

De ledelsesmæssige ændringer i direktionen i BKH Gruppen betyder, at indehaver og tidligere adm. direktør, Jakob K. Hansen, fortsætter som medlem af BKH Gruppens bestyrelse og fremadrettet vil fokusere på at være med til at udvikle nye forretningsmuligheder sammen med virksomhedens øvrige bestyrelse og direktion.

- Jeg er meget tryg og glad for nu at kunne overlade den daglige ledelse af BKH Gruppen til Jesper, som, jeg ved, vil passe godt på vores virksomhed, bidrage til at videreudvikle vores forretningsområder og sætte nye mål med respekt for vores værdier og gode omdømme, siger den nu forhenværende direktør.