Abonnementsartikel

30 år i nedbrydningsbranchen for Promove fejres med lancering af nye produkter.

Italienske Promove leverer nedbrydningsudstyr til S.D. Kjærsgaard, som nu kan se frem til lanceringen af den nye CF serie, CF130 og FMK2000 på årets Bauma.

CF130 er den nye kompakt designede betonknuser med en vægt på 1300 kg. Den er manøvrerbar med 1,7 meter totallængde. Den er designet som en enkelt kompakt blok uden svejsning mellem krop og fast kæbe for at give større robusthed til knusestrukturen. Tænder er udskiftelige i stedet for som tidligere faste plader, hvilket medfører en reduktion af vedligeholdelsesomkostningerne og giver mulighed for udskiftninger direkte på jobstedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

CF130 har tre rækker af to tænder hver, hvoraf den centrale er forskudt og sænket, der tillader afskæring af materialet før knusningen. Den har en maksimal åbning på 500 millimeter, der gør det muligt at knuse mere materiale.

Multifunktionsknuseren FMK2000 er den nyeste innovation af Promove R & D. Knuseren giver mulighed for at ændre de forskellige typer kæber direkte på jobstedet. Systemet med udskiftning af kæber er halvautomatisk.

Den samlede struktur sammen med den forskellige type nedrivning kit er lavet med anti-slid materiale til en samlet vægt på 2000 kg.