Bøgballe Kloakservice med hovedsæde i Løsning i Hedensted Kommune bliver nu en del af FKSSlamson.

Med det andet opkøb inden for fire måneder, så mener FKSSlamson det alvorligt, når de siger de opruster i det midt- og østjyske. For fire måneder siden opkøbte FKSSlamson en anden kloakvirksomhed i samme område, nemlig Bøgballe TV-inspektion. Købet sker som led i vækstambitionerne i det øst- og midtjyske.

- Bøgballe TV-inspektion og Bøgballe Kloakservice har hver deres kompetencer. Bøgballe TV-inspektion er dybt specialiseret i TV-inspektion af kloakker, mens Bøgballe Kloakservice har specialiseret sig i slamsugning for både private og industrien. Suppleret med mandskab, materiel og kompetencer fra vores andre afdelinger i Jylland, så kan afdelingen i Hedensted operere både som en lille enhed eller trække på flere muskler og kompetencer, hvis det er nødvendigt ved større opgaver, siger administrerende direktør Michael Nielsen fra FKSSlamson.

Med købet af Bøgballe Kloakservice samler FKSSlamson alle aktiviteter i Hedensted i en samlet enhed hos Bøgballe Kloakservice i Løsning. De to ansatte hos Bøgballe Kloakservice følger med over i det nye setup.

FKS overtager kloakservice

Det er transportvirksomheden HCS A/S Transport & Spedition, der blandt andet leverer affaldshåndtering og miljøydelser, der siden 2012 har ejet Bøgballe Kloakservice. HCS tilbyder udover affaldshåndtering også deres kunder slamsugning. Den opgave overtager FKSSlamson nu for HCS i forbindelse med købet af Bøgballe Kloakservice.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har indgået en aftale om, at vi for HCS nu står for slamsugningen fremadrettet hos de HCS kunder, der får udført slamsugning. Aftalen omfatter HCS kunder i både Jylland og på Fyn. Partnerskabet med HCS er selvfølgelig også med til at gøre købet ekstra interessant for os, fordi det giver et godt fundament at starte ud på, siger Michael Nielsen.

Hos HCS har man lagt vægt på, at det har været en køber, man var sikker på kunne løfte opgaven, og som var repræsenteret i et større område.

- Vi er jo begge professionelle aktører, og med denne aftale optimeres parternes gensidige setup, idet FKSSlamson i forvejen opererer med ekspertise og stor volumen i området. Det har været helt afgørende for os at finde en køber og en partner, der kunne løfte opgaven, så vores kunder fortsat får en professionel service og lever op til alle branchens krav, siger Claus Gotfredsen, sektionsdirektør hos HCS.