Abonnementsartikel

Rototilt udgiver nu fire opdaterede tiltrotatormodeller, der med ny teknologi skal give længere levetid og en mere jævn funktion.

De tekniske løsninger, som Rototilt introducerede med sin R-serie, har fået en varm modtagelse med tusindvis af solgte tiltrotatorer over hele verden. Men udviklingsarbejdet står ikke stille hos producenten.

De nye versioner af R5, R6 og R8 har et nyt snekkegear med forbedret geometri og mindre fremstillingstolerancer for hjul og skruer. Det giver en mere smidig funktion med mindre friktion. Det nye snekkegear er også udstyret med en ny snekkeskrue med indbyggede smørekanaler, der forbedrer tiltrotatorerne og øger levetiden yderligere. Modellerne er desuden udstyret med en ny højtrykstætning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ny endestykkesensor

De nye modeller af R4, R5, R6 og R8 har også en ny endestykkesensor, der giver forbedret positionering via den eksisterende RPS-funktion. Sensoren i hydraulikmotoren udskiftes således med en rotationssensor i endestykket. Den nye sensor læser absolutte tal med større præcision. Desuden har den en ny software til det intelligente styresystem ICS (Innovative Control System), der har en række smarte funktioner. Med den medfølgende skærm har føreren mulighed for nemmere indstilling og bedre overblik over tiltrotatorsystemet.

Til de nye modeller fås også den patentanmeldte sikkerhedslås SecureLock som ekstraudstyr med konstant overvågning. Det skal sikrer, at redskabet altid er sikkert tilkoblet.