Abonnementsartikel

Scantruck viser maskinen frem på Roskilde Dyrskue.

Scantruck har hevet den 100 procent eldrevne bomlift Manitou 200ATJe Oxygen hjem og præsenterer den, når der i næste uge er Roskilde Dyrskue.

Men bomliften er først klar til salg i første kvartal af 2020, og der er tale om en vaskeægte snigpremiere, der både udmønter sig i en plads på Roskilde Dyrskue samt et specialarrangement få dage senere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med det helt nye Oxygen-koncept signalerer Manitou for alvor bæredygtige løsninger med alternative og rene energier. Bomliften bliver det første skud ren ilt til både Manitous store program og til miljøet. Derfor er det en helt speciel mulighed for os, at vi kan præsentere 200ATJe Oxygen både på dyrskuet i Roskilde og hos os selv i Skive næsten trekvart år før, maskinen bliver officiel i Danmark, siger Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard, i en pressemeddelelse.

Ingen emission

200ATJe-modellen er det præcis samme som den velkendte terrængående bomlift 200ATJ. Den har derfor stadig den gode arbejdshøjde på knap 20,3 meter og en rækkevidde på 12 meter. Men hvor der tidligere har siddet en Kubota-motor, er der nu et batteri.

- Der er altså tale om store plusser for miljøet og ingen minusser på maskinens præstationer. Foruden at imødekomme alle ønsker om grøn, bæredygtig og miljørigtig drift, matcher bomliften derfor også kravene om en alsidig maskine, der præsterer lige godt såvel ude som inde. Den er både terrængående og samtidig helt fri for emission, så den er lige optimal i felten, på byggepladser i byområder og til opgaver inden døre, siger Claus Bjerregaard.

Den 4. juni byder Scantruck på speciallancering for alle de, der ikke besøger deres stand på Roskilde Dyrskue. Her kommer der til at være en ekspert fra franske Manitou.